Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αξίζει το πεντάρι στη Στουτγκάρδη #Bats

Ο #Bats συνεχίζει τα προγνωστικά του για αυτό το Σαββατοκύριακο, με μονά, combo, ειδικά και fun bet!

Έξι επιλογές περιλαμβάνει το σημερινό μενού, με προγνωστικά από La Liga, Premier League, Bundesliga και Serie A.

Προγνωστικά: Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλμερία

Παρουσιάζοντας κακό πρόσωπο στη Βαρκελώνη, η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε με 1-0 από την Μπαρτσελόνα και παρέμεινε στους 31 βαθμούς και την 4η θέση. Επιτακτικής σημασίας η νίκη σήμερα κόντρα στην ουραγό Αλμερία, η οποία συν τοις άλλοις υπέστη και ντροπιαστικό αποκλεισμό στο κύπελλο. Ο Γκαριτάνο δεν έχει καταφέρει να αλλάξει πολλά στην ομάδα μέσα σε δύο μήνες, και όλα δείχνουν πως και σήμερα δε θα πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Με τον τελικό πρωτιάς να ακολουθεί για τους «κολτσονέρος», πιθανώς η ομάδα του Σιμεόνε θα προσπαθήσει να τελειώνει από νωρίς με τους τρεις βαθμούς. Το 2.02 της Novibet για το over 1,5 ημιχρόνου είναι αξιοπρόσεκτο.

Λούτον – Μάντσεστερ Σίτι

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Λούτον αποτελεί μια ιδανική αντίπαλο για τη Μάντσεστερ Σίτι. Μετά την ήττα και την αποκαρδιωτική εμφάνιση στην έδρα της Άστον Βίλα, οι «πολίτες» τρέχουν σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη στην Premier League. Επί Γκουαρδιόλα αυτό συνέβη μόνο μία φορά στο παρελθόν, στην πρώτη του σεζόν στο Νησί, ενώ ποτέ αυτό το σερί δεν έφτασε τα πέντε παιχνίδια. Επομένως, αναμένουμε να δούμε το μάτι της Σίτι να… γυαλίζει στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ».

Ψυχωμένη παρά την ήττα στο 90+7’, λόγω της εξαιρετικής εμφάνισης στο 4-3 από την Άρσεναλ την Τρίτη, η Λούτον θα προσπαθήσει να πάρει το οτιδήποτε από την αναμέτρηση. Απέδειξε ότι όταν ο αντίπαλος της δίνει τις ευκαιρίες μπορεί να τις εκμεταλλευτεί, κι η αμυντική λειτουργία της Σίτι τον τελευταίο καιρό μόνο εμπιστοσύνη δεν εμπνέει. Το over 3,5 πληρώνει καλά, 2.07 για την ακρίβεια, στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν

Οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Bundesliga, Στουτγκάρδη και Λεβερκούζεν, αναμετρώνται σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην «MHPArena». Τρίτοι οι γηπεδούχοι, πρώτοι οι φιλοξενούμενοι στη βαθμολογία και δύο ομάδες που παίζουν όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Αμφότερες θα διεκδικήσουν αποκλειστικά τη νίκη, ενώ σε περίπτωση που η Στουτγκάρδη πάρει το τρίποντο γίνεται σοβαρή διεκδικήτρια του τίτλου. Βασική μας επιλογή το goal/goal & over 2,5, με απόδοση 1.80 στη WinMasters. Πάμε να δούμε όμως και μερικά πονταρίσματα παικτών.

Ελκυστικότατο το 2.50 της Stoiximan για την επιλογή να κάνει τουλάχιστον μία τελική στην εστία ο Γκριμάλντο. Καίτοι αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, ο Ισπανός έχει επτά γκολ ήδη, πατάει περιοχή κι ακόμα κι όταν δεν σκοράρει είναι απειλητικός. Μην ξεχνάμε τις εξαιρετικές εκτελέσεις του στα φάουλ, που συχνά προβληματίζουν τους αντίπαλους τερματοφύλακες. Επίσης, θα πάρουμε και την επιλογή να σκοράρουν ο Γκιρασί κι ο Μπόνιφεϊς, στο 5.00 της Stoiximan. Είναι τα βαριά πυροβολικά των δύο ομάδων, σκόραραν στα τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, γιατί όχι και σήμερα;

Ρόμα – Φιορεντίνα

Κλείνουμε με το ματς της ημέρας στην Serie A, ανάμεσα σε Ρόμα και Φιορεντίνα. Μάχη τετράδας με τους γηπεδούχους στους 24 και τους φιλοξενούμενους στους 23, κάτι που αντικατοπτρίζει το πόσο κοντά είναι φέτος οι δύο ομάδες. Αρκετά παρόμοιες και στα δυνατά και αδύνατα σημεία τους, καθώς σκοράρουν αρκετά αλλά δέχονται και εύκολα γκολ. Όσο προσεκτικές κι αν είναι απόψε, δύσκολα θα μείνει κάποια από αυτές στο μηδέν. Το goal/goal δίνεται σε απόδοση 1.95 στη Fonbet, και αποτελεί την τελευταία μας επιλογή.

Αξίζει το πεντάρι στη ΣτουτγκάρδηΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αξίζει το πεντάρι στη Στουτγκάρδη

Περισσότερα

Click to comment

Trending