Connect with us
Advertisement

Uncategorized

Ποια θα είναι η απόφαση;

 

Η λύση δεν είναι η διακοπή και οι άδεις εξέδρες στα γήπεδα!!!

Βρισκόμαστε σε αναμονή της απόφασης της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το μέλλον του πρωταθλήματος της SL και όχι μόνο, από την στιγμή που έπεσε στο τραπέζι η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων στην χώρα!

Φοβερό δεν είναι;

Θυμίζει λίγο αυτό το… πονάει χέρι, κόψει χέρι!!!

Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα; Και όταν με το καλό ξεκινήσουν πάλι τα πρωταθλήματα, όλα θα είναι τακτοποιημένα;

Η αλητεία θα έχει φύγει από τα γήπεδα και οι διαιτητές θα μάθουν να σφυρίζουν και να βλέπουν τις οθόνες του VAR;

Αν κάποιος μπορεί να εγγυηθεί πως θα συμβεί κάτι τέτοιο, εννοείται ότι ήμαστε μαζί του, 100%.

Όμως μάλλον δεν μπορεί να συμβεί τίποτα απ’ όλα αυτά, εξ’ άλλου έχει ξαναγίνει και στο παρελθόν να διακοπεί κάποιο πρωτάθλημα για ένα περιστατικό βίας, αλλά να που βρισκόμαστε πάλι στον ίδιο παρονομαστή.

Και θα μου πείτε τώρα τι να κάνουμε;

Να πάρουν αποφάσεις σοβαρές, που να λύνουν το πρόβλημα μια για πάντα!

Και στην Αγγλία τα ίδια και χειρότερα είχαν όσον αφορά την βία στα γήπεδα, όμως εκεί υπήρχε μία Θάτσερ που τόλμησε και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε μπροστά μας.

Εδώ τι;

Να μην χαλάσουμε την καρδιά των “μεγάλων”, γιατί γι’ αυτούς γίνονται όλα, δεν σπάζουν τα γήπεδα φίλοι του Παναιτωλικού και του Ατρομήτου ή της Λαμίας.

Δεν σκοτώνουν αστυνομικούς στον ΟΦΗ ή στον Βόλο, έτσι δεν είναι;

Βέβαια στην περίπτωσή μας, είναι ξεκάθαρο ότι όλα γίνονται από ένα συγκεκριμένο στρατόπεδο που έχει χάσει τον έλεγχο γενικώς και αυτό δεν το αντέχει.

Εκεί ακριβώς πρέπει να εστιάσει η κυβέρνηση, ότι το πρωτάθλημα της κάθε διοργάνωσης, δεν το κερδίζει κανένας με “χάρες” και δεν πρέπει να υπάρχει “διορισμένος” πρωταθλητής!

Όλοι έχουν αδικηθεί και στον μεγαλύτερο βαθμό οι λεγόμενοι “μικροί”, που στην Ελλάδα τους χρησιμοποιούν οι “μεγάλοι” για να τους ανεβάζουν στα δικά τους “άρματα” και οι διοργανώτριες αρχές για να συμπληρώνουν τα πρωταθλήματά τους.

Αυτό μόνο η πολιτεία μπορεί να το σταματήσει και μάλιστα πολύ εύκολα.

Εύκολα όμως μπορεί να σταματήσει και την βία, που είναι κοινωνικό φαινόμενο και δεν υπάρχει μόνο στα γήπεδα, σωστά;

Όσο τώρα για των “κεκλεισμένων των θυρών” που είναι η επικρατέστερη πρόταση που θα ανακοινωθεί αύριο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, απλά να τονίσουμε πως ο άτυχος αστυνομικός χτυπήθηκε εκτός του γηπέδου… Αν σας λέει κάτι αυτό.

Την λύση φυσικά και την γνωρίζουν, όμως δεν θέλουν… Δεν τολμούν, γιατί δεν μπορούν να τα βάλουν με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, των οποίων είναι όμηροι και μαζί μ΄ αυτούς, είμαστε όμηροι αλλά και ταυτόχρονα υπεύθυνοι κι εμείς που τους ανεχόμαστε!

Κουράγιο και δύναμη στο παλικάρι που παλεύει για τη ζωή του…

 

Trending