Connect with us
Advertisement

ΕΠΣΘ

Κεκλεισμένων και στη Νεάπολη |Δείτε ζωντανά το παιχνίδι

 

Για σήμερα Τετάρτη (13/12) είναι προγραμματισμένο να γίνει το παιχνίδι της Αγίας Άννας με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, στις 3μμ, χωρίς την παρουσία φιλάθλων όμως και αυτό μετά την παρέμβαση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Η επίσημη ενημέρωση ήρθε από την ΕΠΣΘ, που έκανε γνωστό ότι το ματς δεν θα έχει φιλάθλους.

«Η ΕΠΣ Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι ύστερα από έγγραφο του ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ ο εξ αναβολής αγώνας της 10ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (13/12/2023 – 15:00) θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων», τονίζει η ανακοίνωση της τοπικής μας Ένωσης ποδοσφαίρου.

Στην πρωινή ζώνη του Sport fm 89,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή των Ευθύμη Χούτα και Άκη Μπούκλα, φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ κ. Γιώργος Βλιώρας, που είπε σχετικά με το λόγο που ο οργανισμός του Δήμου πήρε αυτή την απόφαση.

“Μετά από τις πλημμύρες, υπάλληλοι του Δήμου διαπίστωσαν δύο ρωγμές που πρέπει να εξεταστούν.

Ο Δήμος έχει παραχωρήσει το γήπεδο της Νεάπολης στη Νίκη Βόλου, που είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την χρήση του. Είναι κι αυτή που έδωσε το ok στην ΕΠΣΘ για να γίνει το σημερινό παιχνίδι…

Από την στιγμή που δεν είναι υπεύθυνη σήμερα η Νίκη για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα, ο Δήμος είχε δύο δρόμους: Ή να μην δώσει το ok και να αναβληθεί το ματς ή να γίνει χωρίς την παρουσία θεατών, πράγμα που τελικά θα γίνει.

Δεν λέμε ότι υπάρχει πρόβλημα στατικότητας.. Αυτό θα εξεταστεί από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες… Η Νίκη το γνωρίζει και προφανώς θα θεώρησε ότι δεν υφίσταστε το παραμικρό θέμα, γιατί πρόσφατα το χρησιμοποίησε στο ματς της περασμένης Δευτέρας.

Σήμερα όμως δεν είναι υπεύθυνη η Νίκη για το παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι ο ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ δεν μπορεί να επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων, από την στιγμή που παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα που πρέπει να ελεγχθεί.

Δεν μπορούμε να παίξουμε με αυτά τα πράγματα…

Επαναλαμβάνω, για τους αγώνες της Νίκης, την ευθύνη την εχει αποκλειστικά η Νίκη…”.

Το παιχνίδι της Αγίας Άννας με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα έχουμε πάντως την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε μέσα από το voloslive, δείτε το παιχνίδι εδώ

 

Click to comment

Trending