Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Κληματσούδας: Δυάδα… ημιχρόνων στο 2.30

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται και ο #Klhmats ποντάρει σε δυάδα του 2.30.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Τελευταία βραδιά για τους ομίλους του Champions League, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε και να τη χαρούμε ποικιλοτρόπως.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Άλλες ομάδες έχουν προκριθεί ήδη, άλλες θα παλέψουν απόψε. Προσωπικά, θα ασχοληθώ με δύο αναμετρήσεις που πιθανολογώ πως θα δούμε αρκετά τέρματα, κυρίως λόγω της έλλειψης κινήτρου και άγχους των ομάδων που θα κονταροχτυπηθούν.

Λειψία – Γιούνγκ Μπόις και Σέλτικ – Φέγενορντ θα μπούνε στο δελτίο μας. Πρόκειται για τέσσερις ομάδες που συνθέτουν δύο ζευγάρια που «υπόσχονται», λόγω της ποιότητας και του αγωνιστικού στυλ τους, αρκετά τέρματα. Θα πάρω και στις δύο αναμετρήσεις το «γκολ και στα δύο ημίχρονα», ένα ειδικό σημείο που επαληθεύεται στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



Περισσότερα

Click to comment

Trending