Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αδιάφοροι και μη, σκοράρουν πολύ #Bats

Ο #Bats λέει αντίο στη φάση των ομίλων του Champions League με τρεις επιλογές που φτάνουν το 2.24.

Οι όμιλοι του Champions League μας αποχαιρετούν σήμερα, όχι μόνο για φέτος αλλά και για τα επόμενα -τουλάχιστον- χρόνια, λόγω της αλλαγής τρόπου διεξαγωγής από την επόμενη σεζόν. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας με δυάδα, μονό και combo.

Προγνωστικά: Χάρμα ιδέσθαι ο 7ος όμιλος

Ο οριστικά τέταρτος Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την οριστικά πρώτη Μάντσεστερ Σίτι, σε έναν όμιλο που τα πάντα έχουν κριθεί. Μοναδικό κίνητρο για τις δύο ομάδες είναι το γόητρο για τους γηπεδούχους και το 6/6 για την ομάδα του Γκουαρδιόλα. Σίγουρο το ροτέισον από τους «πολίτες» που θέλουν τη νίκη για να ξαναρχίσουν σερί θετικών αποτελεσμάτων, με αρκετούς παίκτες να έχουν πολλά να αποδείξουν. Βγάζουν θέματα στην άμυνα αλλά επιθετικά είναι συνεπείς, ενώ κι οι Σέρβοι παίζουν επιθετικά. Θα πάρουμε το over 2,5 στο 1.57 της WinMasters.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Λειψία αντιμετωπίζει τη Γιουνγκ Μπόις. Εξίσου αδιάφορο παιχνίδι βαθμολογικά αφού η Λειψία βγήκε δεύτερη κι οι Ελβετοί θα συνεχίσουν στο Europa League. Το απόλυτο των over 2,5 μέχρι στιγμής στη διοργάνωση έχει η Λειψία, η οποία μετρά και έξι συνεχόμενα goal/goal & over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις. Κι εδώ θα ανοίξει το παιχνίδι, κι εδώ παίρνουμε το over 2,5 στο 1.43 της WinMasters, με συνολική απόδοση της δυάδας το 2.24.

Πόρτο – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Δύο ομάδες μάχονται για μία θέση στον τελευταίο όμιλο, κι αυτή είναι η δεύτερη πίσω από την Μπαρτσελόνα. Πόρτο και Σαχτάρ Ντόνετσκ ισοβαθμούν στους εννιά βαθμούς, με την πρώτη να έχει κερδίσει στον πρώτο γύρο με 3-1 και να βολεύεται με δύο αποτελέσματα. Η αμυντική αστάθειά της τον τελευταίο καιρό αλλά κι η επιθετική της δεινότητα κάνουν αρκετά αμφίρροπη την αναμέτρηση. Η Σαχτάρ έτσι κι αλλιώς, αν χρειαστεί, από ένα σημείο και μετά θα βγει μπροστά. Το goal/goal πληρώνει καλά στη Novibet, και συγκεκριμένα το βρίσκουμε σε απόδοση 1.91.

Αντβέρπ – Μπαρτσελόνα

Κλείνουμε με το έτερο και αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι του ογδόου ομίλου. Αντβέρπ – Μπαρτσελόνα στην Αμβέρσα, με τους Βέλγους να μην καταφέρνουν να διεκδικήσουν ούτε την τρίτη θέση στην πρώτη τους παρουσία στο Champions League. Ψάχνουν την πρώτη νίκη ή έστω τον πρώτο τους βαθμό κόντρα στους Καταλανούς, που προέρχονται από το εντός έδρας κάζο με την Χιρόνα. Ίσως αν είχε κερδίσει την Κυριακή η Μπαρτσελόνα να έμπαινε πιο χαλαρή στο παιχνίδι, αλλά πλέον πρέπει να επανορθώσει για την απογοητευτική της εικόνα στο πρωτάθλημα. Είναι αρκετά καλύτερη ομάδα από την Αντβέρπ, οπότε το 1.88 της Novibet για το combo 2 & over 1,5 σίγουρα έχει αξία.

Αδιάφοροι και μη, σκοράρουν πολύΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αδιάφοροι και μη, σκοράρουν πολύ

Περισσότερα

Click to comment

Trending