Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αυλαία με combo και ειδικά έως 15.75 #TheMagician

Πέφτει σήμερα η αυλαία στους ομίλους του Champions League και ο #TheMagician βγάζει προγνωστικά από 1.97 έως και 15.75!

Καλημέρα σας. Τελευταία αγωνιστική σήμερα στο Champions League και τα περισσότερα εισιτήρια έχουν βρει τους κατόχους τους. Εντούτοις, υπάρχουν ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και αγώνες όπου έχουν κριθεί τα πάντα και πολύ πιθανόν να δούμε αρκετά γκολ. Πάμε να δούμε ένα ένα τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ώρα για θέαμα

Εκκίνηση από την Γερμανία. Η Λειψία με εννέα βαθμούς είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου. Ούτε πάνω μπορεί να κοιτάξει, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι έχει 15, ούτε προς τα κάτω, καθώς δεν απειλείται από την σημερινή της αντίπαλο, Γιούνγκ Μπόις η οποία έχει τέσσερις. Η τελευταία μάλιστα, μετά τη νίκη της προηγούμενης, πέμπτης αγωνιστικής απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, κλείδωσε την τρίτη θέση και θα συνεχίσει στο Europa League.

Αδιάφορες βαθμολογικά θα παραταχθούν οι δύο ομάδες, θα προσπαθήσουν για μια καλή εμφάνιση. Οι μεν γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους, όπως και οι δε φιλοξενούμενοι, όπου κάθε ματς στην κορυφαία διοργάνωση αποτελεί γι’ αυτούς κίνητρο. Επιπρόσθετα, όταν η μπάλα έκαιγε, σημειώθηκαν πολλά τέρματα στα προηγούμενα παιχνίδια τους. Σε πέντε αγώνες η Λειψία έχει ισάριθμα goal/goal και over 2,5 (με 4/5 over 3,5), ενώ οι Ελβετοί έχουν 4/5 over 2,5, με τα τρία από αυτά να ολοκληρώνονται με over 3,5 τέρματα.

Σημείο: Αναμένω ανοιχτό παιχνίδι σήμερα στο «Ρεντ Μπουλ Αρένα». Επιλογή μας το goal/goal & over 3,5 με απόδοση 2.60 στη Novibet.

Νίκη πρόκρισης

Είχε δύο κολλητά ντέρμπι στην Γερμανία η Μπορούσια Ντόρτμουντ, τα οποία ολοκλήρωσε χωρίς νίκη. Το πάθος δεν έλειψε από το παιχνίδι της, αλλά δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Έμεινε πίσω στη βαθμολογία και με κλειδωμένη την πρόκριση στον όμιλο, περιμένω μια πιο ήπια προσέγγιση του αγώνα, με κάποιες αλλαγές στη βασική ενδεκάδα. Η Παρί Σεν Ζερμέν χρειάζεται μόνο νίκη σήμερα για να μην είναι με το αυτί στο ραδιόφωνο. Με νίκη προκρίνεται πρώτη, ενώ με ισοπαλία ή ήττα και νίκη της Νιουκάστλ, μένει τρίτη. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη στο Champions League, αλλά αν δεν τα καταφέρει σήμερα το συγκρότημα του Λουίς Ενρίκε, μπορεί ν’ αποβεί μοιραίο. Τρέχει σερί οχτώ νικηφόρων αγώνων στην Γαλλία, σκοράροντας τουλάχιστον δύο τέρματα.

Σημείο: Δεν θα κάτσουν να χάσουν οι γηπεδούχοι, αλλά οι φιλοξενούμενοι καίγονται για την νίκη. Θα κρατήσω για τα προγνωστικά μας το Χ2 & over 1,5 και να σκοράρει ο Εμπαπέ με απόδοση 2.40 στη Novibet.

Προγνωστικά: Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις

Κλείνουμε με το ματς του Βελγίου. Η Αντβέρπ πήρε την θέση της ΑΕΚ και έχει καταγράψει προς το παρόν πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς. Ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο το έργο της, καθώς ήρθε αντιμέτωπη με πολύ πιο έμπειρες και ποιοτικές ομάδες. Τουλάχιστον εντός έδρας μάχεται καλύτερα, βρίσκοντας δίχτυα και δυσκολεύοντας αρκετά τον αντίπαλο. Το ίδιο πρόσωπο δείχνει και στο εγχώριο πρωτάθλημα, με τα νούμερα εντός έδρας να είναι εντυπωσιακά, σε σχέση με αυτά εκτός έδρας.

Στο σημερινό τελευταίο παιχνίδι (καθώς θα τερματίσει τελευταία), θα προσπαθήσει να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από την Μπαρτσελόνα, η οποία θα ταξιδέψει με την υπερηφάνεια της τσαλακωμένη. Υπεύθυνη είναι η Χιρόνα, από την οποία υπέστη ήττα με 2-4 εντός έδρας, μένοντας επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή. Παρόλο τον ενθουσιασμό τον γηπεδούχων, δεν μπορούν να παρουσιαστούν αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι. Παρόλο που έχουν κλειδώσει την πρωτιά του ομίλου, ακόμα μία σφαλιάρα σήμερα θα είναι βαριά για το όνομα της Μπαρτσελόνα. Πολύ ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν περιμένω να βάλουν και τα πόδια τους στην φωτιά οι παίχτες του Τσάβι.

Σημείο: Να βγάλουν την υποχρέωση θέλουν οι Ισπανοί χωρίς εκπλήξεις. Αντίθετα οι γηπεδούχοι θέλουν ν’ αποδείξουν ότι μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Κρατάω το Χ2 και goal/goal με απόδοση 1.97 στην Novibet. Για fun bet επιλέγω το 2-3 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα με απόδοση 15.75 στην Novibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα: 

Παίχτες: Σάντι Καθόρλα (39 – Οβιέδο)

Καλή επιτυχία.

Αυλαία με combo και ειδικά έως 15.75ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αυλαία με combo και ειδικά έως 15.75

Περισσότερα

Click to comment

Trending