Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δεν αλλάζει το DNA στο 1.75 #Jimandrez

Βόμβα με κορυφαίο ποδοσφαιριστή Ολυμπιακού για Survivor

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά και ποντάρισμα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στους Σέρβους της Μπάτσκα Τόπολα.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Πέμπτης με μονό αποδεκτό και ελληνικό ενδιαφέρον σε μία βραδιά που κρίνεται το μέλλον των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Τα προγνωστικά λοιπόν έτοιμα και πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Δεν αλλάζει νοοτροπία ο Ολυμπιακός

Στο άδειο και παγωμένο «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάτσκα Τόπολα σε ένα ματς δίχως αύριο και για τους δύο. Οι «ερυθρόλευκοι» βολεύονται και με την ισοπαλία, ενώ οι Σέρβοι θέλουν αποκλειστικά την νίκη. Ο Καρβαλιάλ θα κάνει το ντεμπούτο του και το ενδιαφέρον είναι αρκετό. Το ρεπορτάζ τονίζει πως ο νέος τεχνικός της ομάδας θα παίξει ένα καθαρό 4-4-2 και θα πάει για μία νίκη αυτοπεποίθησης και φυσικά για να ηρεμήσει το κλίμα. Ο Μασούρας θα παίξει δίπλα στον Ελ Κααμπί, ο Φορτούνης ενδέχεται να παίξει στα άκρα και ο Ποντένσε μπορεί να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Επιθετικό σύνολο και οι φιλοξενούμενοι, δεν θα κάτσουν να αμυνθούν και θα κοιτάξουν να χτυπήσουν στις αδυναμίες του αντιπάλου.

Διάφορες αναγούλες μπορεί να υπάρξουν αλλά ο Ολυμπιακός μοιάζει πιο έμπειρος και ένα κλικ πιο έτοιμος. Το άδειο γήπεδο μπορεί να μην βοηθήσει στο γεγονός να δούμε πολλά γκολ αλλά η φύση του Ολυμπιακού δύσκολα θα αλλάξει για αυτό ο καθιερωμένος άσος με over 2,5 σε αποδεκτή τιμή μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Μονό
22:00

Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα

1 & over 2,5

1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending