Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κλείσιμο ομίλων με ασιατικά στο 2.46

Οι όμιλοι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώνονται και ο #Klhmats ποντάρει σε δυάδα του 2.46.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Τελειώνουν απόψε οι όμιλοι του Europa και του Conference, ευρωπαϊκά ξανά από τον Φεβρουάριο. Τότε θα ξαναγεμίσουν οι εβδομάδες μας. Οπότε, ας ευχαριστηθούμε το αποψινό.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Απόψε αποφάσισα να στηρίξω δύο φαβορί, τα οποία μπορεί να είναι περασμένα, αλλά δεν είναι αδιάφορα. Τόσο ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται την Ελσίνκι, όσο και η Λεβερκούζεν που υποδέχεται τη Μόλντε, έχουν τους δικούς τους λόγους να παίξουν για το τρίποντο.

Αρχικά, αμφότερες παίζουν για το κοινό που θα τους παρακολουθήσει. Στην περίπτωση της Λεβερκούζεν, ο Αλόνσο θα κάνει ροτέισον, άπαντες θα κυνηγήσουν μία καλή εμφάνιση για να πείσουν τον προπονητή τους. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζει ακόμη 500.000 ευρώ, ποσό διόλου μικρό για ελληνική ομάδα.

Κανένας από τους δύο προπονητές δεν θα αφήσει στην τύχη του το παιχνίδι. Οι δύο γηπεδούχοι θα παίξουν για τη νίκη, παίρνω τον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ και στις δύο περιπτώσεις.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



Περισσότερα

Click to comment

Trending