Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάχη ζωής και θανάτου στο «Καραϊσκάκης» #Bats

Σε επτά παιχνίδια ποντάρει απόψε ο #Bats από την αυλαία των ομίλων σε Europa και Conference League.

Πληθώρα επιλογών με σημεία, γκολ και combo έως 3.05 στα προγνωστικά της Πέμπτης από τα τελευταία ευρωπαϊκά ματς του 2023.

Προγνωστικά: Γκενκ – Τσουκαρίτσκι

Το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση παίζει η Γκενκ απόψε, η οποία υποδέχεται την Τσουκαρίτσκι. Μοναδικός της στόχος η νίκη, που σε συνδυασμό με ενδεχόμενη ήττα της Φερεντσβάρος από τη Φιορεντίνα μπορεί να της δώσει τη δεύτερη θέση. Πιθανώς θα χρειαστεί και μεγάλο σκορ, οπότε από το πρώτο λεπτό αναμένουμε να πιέσει για το γκολ και να κυριαρχήσει. Δεν έχουν να χάσουν κάτι κι οι φιλοξενούμενοι που μετρούν μόνο ήττες φέτος στην Ευρώπη, γεγονός που θα τους ωθήσει να ρισκάρουν για το θετικό αποτέλεσμα. Παίρνουμε το over 1,5 ημιχρόνου στο 2.03 της Novibet.

Φερεντσβάρος – Φιορεντίνα

Στο άλλο ματς του ομίλου η Φερεντσβάρος αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα. Εδώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δίλημμα, καθώς μπορούν να τερματίσουν από πρώτοι έως και τρίτοι ανάλογα με τον συνδυασμό αποτελεσμάτων. Βρίσκονται στο -2 από την αποψινή τους αντίπαλο, επομένως αν κερδίσουν παίρνουν την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους «16» του Conference League. Με ισοπαλία όμως είναι σίγουρα δεύτεροι και με ήττα μπορεί να μείνουν εκτός. Αξίζει να ρισκάρουν και να πιέσουν για τη νίκη κόντρα σε μια ανώτερη ποιοτικά ομάδα ή είναι καλύτερο να βολευτούν με την ισοπαλία και την σίγουρη πρόκριση; Δεδομένου ότι κι οι Ιταλοί θα είναι ικανοποιημένοι με τον βαθμό, μοιάζει από τα ματς που η ισοπαλία είναι βολική και για τους δύο. Γι’ αυτό αξίζει να την επιλέξουμε στο 3.05 της WinMasters.

Φενέρμπαχτσε – Σπαρτάκ Τρνάβα

Από εκεί που φαινόταν ότι η Φενέρμπαχτσε θα πάρει πρόωρα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, πλέον ο κίνδυνος να μείνει εκτός είναι ορατός. Το ντροπιαστικό 6-1 από τη Νόρτζελαντ την προηγούμενη αγωνιστική όχι μόνο την άφησε στους εννιά βαθμούς, αλλά πλέον την κρατά και πίσω από τη Λουντογκόρετς που έχει τους ίδιους βαθμούς. Πάντως, έβγαλε αντίδραση μετά την συντριβή στη Δανία, νικώντας με 4-1 την Σίβασπορ και με 3-1 στην έδρα της Μπεσίκτας.

Η διαφορά ποιότητας με την Σπαρτάκ Τρνάβα είναι εμφανής και η έδρα θα είναι σύμμαχός της σήμερα. Έχοντας υπόψιν κι ότι οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, η έλλειψη άγχους που θα δείξουν μπορεί να ανεβάσει υψηλά τον δείκτη του σκορ. Το 1.99 της WinMasters για το over 3,5 μας καλύπτει.

Προγνωστικά: Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα

Στο άδειο λόγω τιμωρίας -μετά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης- «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός δίνει την τελευταία του φετινή μάχη για το Europa League κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα. Το αναμενόμενο, δηλαδή να μην περάσει κάποια από τις Γουέστ Χαμ και Φράιμπουργκ, έγινε. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν τον μίνιμουμ στόχο τους πλέον, που είναι να κατακτήσουν την τρίτη θέση και να συνεχίσουν στο Conference League. Για να το πετύχουν αυτό θα χρειαστεί απλώς να μην ηττηθούν από την αρκετά πιο αδύναμή τους αντίπαλο.

Απόψε ο Καρβαλιάλ κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Πειραιωτών και θα προσπαθήσει να το συνδυάσει με καλή εμφάνιση και νίκη. Ακόμα και χωρίς τον κόσμο του ο Ολυμπιακός είναι δυνατός εντός έδρας και σκοράρει κατά ριπάς. Το ίδιο περιμένουμε απόψε, γι’ αυτό και ποντάρουμε στο combo 1 & over 2,5, με απόδοση 1.75 στη Novibet.

Άρης Λεμεσού – Σπάρτα Πράγας

Μπορεί ο Άρης Λεμεσού να μη βρίσκεται στο κόλπο της πρόκρισης για τον τρίτο όμιλο του Europa League, όμως εξακολουθεί να ελπίζει για την τρίτη θέση. Εκεί βρίσκεται αυτή την στιγμή η Σπάρτα Πράγας με προβάδισμα τριών βαθμών, κουβαλώντας νίκη με 3-2 στο μεταξύ τους παιχνίδι του πρώτου γύρου. Οι Κύπριοι χρειάζονται νίκη με δύο γκολ διαφορά τουλάχιστον, οπότε θα επιτεθούν από το πρώτο λεπτό.

Τα ματς τους είναι γεμάτα γκολ εκατέρωθεν, κι η τσέχικη ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα ενός τέτοιου αντιπάλου. Μην ξεχνάμε ότι βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, οπότε αν κερδίσει θα περάσει ό,τι κι αν συμβεί στο άλλο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι θα επιδιώξει τη νίκη, παίρνοντας και περισσότερα ρίσκα. Το goal/goal & over 2,5 αποτελεί μονόδρομο λοιπόν, στο 2.03 της WinMasters.

Μπέτις – Ρέιντζερς

Η μάχη της πρωτιάς στον τρίτο όμιλο αφορά την Μπέτις και τη Ρέιντζερς, που αναμετρώνται στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Το προβάδισμα είναι με τη μεριά των Ανδαλουσιάνων, εννιά βαθμοί έναντι οκτώ της σκωτσέζικης ομάδας. Πιθανώς η ισοπαλία να είναι αρκετή στην Μπέτις, εκτός αν η Σπάρτα πάρει ευρεία νίκη στην Κύπρο (3+ γκολ διαφορά). Όπως και να’χει, στόχος της είναι η νίκη για να ξεμπερδεύει. Είναι καλύτερη ομάδα από τη Ρέιντζερς, αντίθετα με ό,τι δείχνει η ήττα με 1-0 στον πρώτο γύρο. Για τη δυναμική της έδρας της έχουμε μιλήσει πολλές φορές και τις περισσότερες μας βγάζει ασπροπρόσωπους. Το να δίνεται σε απόδοση 1.83 από τη Novibet ο άσος μοιάζει με ευκαιρία, την οποία δε γίνεται να αγνοήσουμε.

Προγνωστικά: Μπράιτον – Μαρσέιγ

Επιστρέφουμε στο Europa League, και συγκεκριμένα στον δεύτερο όμιλο, όπου βρίσκεται και η ΑΕΚ. Μπράιτον και Μαρσέιγ εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκριση χάρη στις νίκες που πήραν την προηγούμενη αγωνιστική. Πλέον μοναδική εκκρεμότητα είναι η απευθείας πρόκριση, την οποία έχει στα χέρια της η γαλλική ομάδα αυτή την στιγμή. Αμφότερες παίζουν ανοιχτά, σκοράρουν και δέχονται γκολ διαρκώς και μοιάζει αναπόφευκτο να δούμε ένα ματς με υψηλό σκορ. Το goal/goal & over 2,5 «παίζει» στο 1.91 στη WinMasters, και με αυτό κλείνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Μάχη ζωής και θανάτου στο «Καραϊσκάκης»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μάχη ζωής και θανάτου στο «Καραϊσκάκης»

Περισσότερα

Click to comment

Trending