Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Βαλένθια ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Βαλένθια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Βαλένθια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Βαλένθια προγνωστικά

  • Γήπεδο: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
  • Διαιτητές: Ράντοβιτς, Μπισάνγκ, Σίλβα
  • Προϊστορία: Οι Πειραιώτες προηγούνται με 11-3 στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Είναι στην 7η θέση με ρεκόρ 7-6. Στο τελευταίο του παιχνίδι επικράτησε της Μπάγερν στο ΣΕΦ, πιο άνετα απ’ όσο δείχνει το τελικό 77-69. Οι Πειραιώτες πήραν τα ηνία του αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο και στη συνέχεια συντηρούσαν άνετα τη διαφορά, χωρίς να κινδυνέψουν. Πίτερς, Γουόκαπ, Λαρεντζάκης και Μιλουτίνοφ ήταν διψήφιοι. Πλέον ο Μπαρτζώκας βλέπει το οπλοστάσιό του να γεμίζει.

Stat attack: Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 75,8 πόντους παθητικό.

Απουσίες: Δεν αναμένεται να έχει απουσίες, αφού επιστρέφουν Παπανικολάου, Γκος και Πίτερς. Πιθανό ντεμπούτο για τον Πετρούσεφ.

Ρεπορτάζ Βαλένθια

Έκανε το 2/2 την περασμένη εβδομάδα και σκαρφάλωσε στην 8η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 7-6.  Στο τελευταίο της παιχνίδι ήταν σαρωτική, επικρατώντας της Βιλερμπάν στη Γαλλία με 78-55. Για ακόμη μια φορά στηρίχτηκε στην άμυνά της, ενώ στην άλλη πλευρά του παρκέ, Οτζελέγιε και Τζόουνς ήταν οι κορυφαίοι με 16 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Stat attack: Διαθέτει την καλύτερη άμυνα με 75,5 πόντους παθητικό.

Απουσίες: Oι Ισπανοί θα παραταχθούν χωρίς τους Οτζελέγιε, Λόπεζ Αροστέγκι και Χάρπερ, ενώ αμφίβολος είναι ο Χέρμανσον.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Βαλένθια προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βαλένθια σε ένα ματς που κρύβει περισσότερους κινδύνους απ΄ ότι φαίνεται με μια πρώτη ματιά. Οι γηπεδούχοι έχουν επιστροφές και οι φιλοξενούμενοι απουσίες. Ωστόσο οι Ισπανοί διαθέτουν κάποιες μονάδες που μπορούν να δυσκολέψουν τα ματσαρίσματα, όπως ο Τζόουνς και ο Ντέιβις. Σϊγουρα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη νίκη, όμως η αξία βρίσκεται στα χάντικαπ του αγώνα που είναι επικίνδυνα για τον άσο, αλλά γενναιόδωρα στο διπλό. Αλλωστε μην ξεχνάμε πως αφενός η Βαλένθια είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και αφετέρου συνηθίζει να δυσκολεύει την ομάδα του Μπαρτζώκα.

Περισσότερα

Click to comment

Trending