Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Απόδοση και φόρμα για πρωτάθλημα #Jimandrez

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά για την Παρασκευή και επιλογή από την αναμέτρηση της Τζένοα με τη ΓΓιουβέντους.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής και προγνωστικά με επιστροφή πρωταθλημάτων και την αναμέτρηση της Τζένοα κόντρα στην Γιουβέντους. Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόβλεψη μας.

Προγνωστικά: Ξέρει τον τρόπο η Γιουβέντους

Παιχνίδι με διπλό πρόσημο και δύο ομάδες τελείως διαφορετικές και σε διαφορετικές φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι πάνε για πρωτάθλημα φέτος και το φωνάζουν. Παίζουν εξαιρετική άμυνα, σκοράρουν όταν και όσο πρέπει ενώ ο Φεντερίκο Γκάτι έχει γίνει ο νέος ήρωας της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως δεν βγάζουν σε καμία περίπτωση “μάτια” με την απόδοση τους ούτε με την δημιουργία τους όμως ο Αλέγκρι έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Το ματς στη Γένοβα είναι αρκετά σημαντικό και είναι από τις έδρες που δίνουν πολύτιμους βαθμούς εάν πάρει την νίκη. Η αξιόλογη πορεία της πάντως δύσκολα θα χαλάσει απόψε.

Η Τζένοα δεν είναι καλή, έχει πολλές ατέλειες σε τακτικό κομμάτι και μπορεί να έχει πετύχει ορισμένα σπουδαία αποτελέσματα φέτος αλλά η απειρία του Τζιλαρντίνο σε πορείες μεγάλης διάρκειας φαίνεται. Η εικόνα της στα πρόσφατη παιχνίδια δεν είναι καλή και η γκρίνια ήδη έχει αρχίσει αφού πλησιάζει στην επικίνδυνη ζώνη.

Η Γιουβέντους βγάζει υγεία, κρατάει το μηδέν και παίζει άμυνα. Εάν παρουσιαστεί όπως πρέπει δύσκολα δεν θα κερδίσει. Το διπλό σε αποδεκτή απόδοση.

Μονό
21:45

Τζένοα – Γιουβέντους

2

1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending