Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδες με γκολ έως 2.79 #Bats

προγνωστικά

Μετά το φινάλε των ευρωπαϊκών ομίλων, ο #Bats επιστρέφει με δύο επιλογές από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Προγνωστικά από Γερμανία και Αγγλία περιλαμβάνει το σημερινό μενού, με ποντάρισμα στα γκολ και αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Προγνωστικά: Η ανάγκη οδηγεί σε ρίσκα

Η Μπόχουμ αντιμετωπίζει την Ουνιόν Βερολίνου στην προσπάθεια να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Η ήττα της με 3-1 από την Χόφενχαϊμ κι η νίκη της Ουνιόν με το ίδιο σκορ επί της Γκλάντμπαχ μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους τρεις βαθμούς. Δέκα goal/goal μετρούν οι γηπεδούχοι σε 14 αγωνιστικές και 6/6 εντός έδρας, ενώ κι οι Βερολινέζοι έχουν επιβεβαιώσει αυτό το στατιστικό στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους, όλα μετά την αποχώρηση του Φίσερ. Μόνο το πρωτάθλημα έμεινε για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπιέλιτσα να έχει φέρει μια πιο επιθετική νοοτροπία στην ομάδα. Παίρνουμε το αμφίτερμα στο 1.72 της Fonbet.

Την ίδια ώρα η Ντάρμσταντ υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ σε ένα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες παιχνίδι. Η γηπεδούχος είναι ουραγός και διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 37 γκολ παθητικό σε 14 αγώνες. Καίγεται για τη νίκη και θα τη διεκδικήσει κόντρα στους απογοητευτικούς «λύκους». Με τον Κόβατς να συνεχίζει να βρίσκεται υπ’ ατμόν, η ανάγκη για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είναι τεράστια. Η άνεση με την οποία δέχεται γκολ η Βόλφσμπουργκ, αλλά και τα τεράστια κενά στην άμυνα της νεοφώτιστης μας οδηγούν στο goal/goal. Στο 1.62 βρίσκουμε αυτή την επιλογή στη Fonbet, 2.79 η συνολική απόδοση της δυάδας.

Κουρασμένες από την Ευρώπη

Η Νιούκαστλ καλείται να αφήσει πίσω τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Ευρώπη, μετά την ήττα με ανατροπή από τη Μίλαν την Τετάρτη. Οι «καρακάξες» έφτασαν τις τρεις συνεχόμενες νίκες και οι πολλές απουσίες κάνουν όλο και δυσκολότερη τη δουλειά τους όσο περνούν οι εβδομάδες. Απέναντί της βρίσκει μια πολύ φορμαρισμένη Φούλαμ, η οποία μετρά δύο σερί νίκες εντός έδρας με 5-0, επί της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Γουέστ Χαμ. Ανώτεροι ποιοτικά οι γηπεδούχοι αλλά και με κενά στην άμυνα, λογικό να πάμε στο goal/goal που πληρώνει 1.65 στη Fonbet.

Λειψία και Χόφενχαϊμ συνθέτουν το τελευταίο και πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας στην Bundesliga. Ισχυρό φαβορί οι γηπεδούχοι που δείχνουν να βρίσκουν ξανά τη φόρμα τους, εν αντιθέσει με το σύνολο του Ματαράτσο που δεν περνάει ιδιαίτερα καλή περίοδο. Η νίκη επί της Μπόχουμ πάντως δίνει ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, που εκτός έδρας τα πάνε πολύ καλά φέτος. Επτά σερί goal/goal η Λειψία, επτά στα εννιά σε επίσημα εκτός έδρας φέτος η Χόφενχαϊμ, θα το πάρουμε κι εδώ στο 1.55 της Fonbet. Η δεύτερη δυάδα μας φτάνει το 2.56.

Δυάδες με γκολ έως 2.79ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δυάδες με γκολ έως 2.79

Δυάδα απόδοσης 2.79
16:30

Μπόχουμ – Ουνιόν Βερολίνου

Goal/goal

1.72
16:30

Ντάρμσταντ – Βόλφσμπουργκ

Goal/goal

1.62
BET: 24 units
Δυάδα απόδοσης 2.56
17:00

Νιούκαστλ – Φούλαμ

Goal/goal

1.65
19:30

Λειψία – Χόφενχαϊμ

Goal/goal

1.55
BET: 26 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending