Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ατλέτικο Μαδρίτης ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης προγνωστικά

  • «Σαν Μαμές» (53.331), Μπιλμπάο.
  • Διαιτητής: Χεσούς Χιλ Μανθάνο.
  • Μοιρασμένα τα αποτελέσματα στα τελευταία δέκα μεταξύ τους ματς, με κάθε ομάδα να έχει από τέσσερις νίκες και δύο παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα.
  • Στα τελευταία πέντε ματς κόντρα στην Ατλέτικο ως γηπεδούχος, η Μπιλμπάο έχει απολογισμό 3-1-1.
  • Σε επτά από τις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις τους σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Μπιλμπάο

Σε ένα ματς που κράτησε… δύο μέρες, η Μπιλμπάο υπέστη απρόσμενη βαθμολογική απώλεια κι έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τη Γρανάδα. Ο Ινιάκι Γουίλιαμς την έβαλε μπροστά στο σκορ μόλις στο 6’, όμως στο 18’ το παιχνίδι σημαδεύτηκε από ένα τραγικό γεγονός, με έναν φίλαθλο να παθαίνει ανακοπή στις κερκίδες και να χάνει την ζωή του. Η διακοπή ήταν μονόδρομος και η συνέχεια του αγώνα έγινε την επόμενη ημέρα, με τους γηπεδούχους τελικά να βρίσκουν την ισοφάριση χάρη σε αυτογκόλ του Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα στο 55’. Παρά την απώλεια οι Βάσκοι παρέμειναν στην πέμπτη θέση, απέκτησαν όμως και συγκάτοικο την συντοπίτισσα Σοσιεδάδ στους 29 βαθμούς.

Stat attack: Σε επτά από τα οκτώ φετινά εντός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το over 2,5, ενώ σε πέντε από αυτά ξεπεράστηκε το όριο των 3,5 τερμάτων.

Απουσίες: Παραμένουν στα πιτς οι Γεράι Άλβαρεθ, Βέσγκα, Ντάνι Γκαρθία και Αντού. Αμφίβολος ο Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σιμόν – Ντε Μάρκος, Βιβιάν, Παρέδες, Λέκουε – Ερέρα, Πράδος Ντίαθ – Ι. Γουίλιαμς, Σανθέτ, Ν. Γουίλιαμς – Γκουρουθέτα.

Ρεπορτάζ Ατλέτικο Μαδρίτης

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να χαρίσει στην Ατλέτικο την ενδέκατη νίκη της στη φετινή La Liga, κόντρα στην ουραγό Αλμερία. Οι «κολτσονέρος» ήταν καταιγιστικοί στο ξεκίνημα κι έπειτα από ένα ακυρωθέν γκολ στο 6’, βρήκαν δίχτυα δύο φορές με τον Μοράτα στο 17’ και τον Κορέα στο 22’. Απάντηση ήρθε στο 62’ για τους φιλοξενούμενους, με γκολ του Λεάο Μπαπτιστάο, όμως η Ατλέτικο έκανε την αγγαρεία και κράτησε το προβάδισμα, για να πάρει το τρίποντο και να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Πλέον απέχει επτά βαθμούς από την πρώτη Χιρόνα και πέντε από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας παίξει ένα ματς λιγότερο. Την Τετάρτη σφράγισε και την πρωτιά στον όμιλο του Champions League, νικώντας εύκολα με 2-0 τη Λάτσιο. Πρωταγωνιστής ο Λίνο που με ασίστ στο γκολ του Γκριζμάν (6’) και δικό του τέρμα (51’) οδήγησε τους «ροχιμπλάνκος» στην επικράτηση που θα φέρει ευνοϊκότερη κλήρωση τη Δευτέρα, για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς της για το πρωτάθλημα σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού οι αναπληρωματικοί Λεμάρ, Βιτόλο και Μπάριος.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Όμπλακ – Σάβιτς, Χιμένεζ, Ερμόσο – Μολίνα, Ντε Πολ, Κόκε, Γιορέντε, Λίνο – Μοράτα, Γκριζμάν.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης προγνωστικά

Το «Σαν Μαμές» φέτος έχει γίνει «κάστρο» για την Μπιλμπάο, η οποία παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και θέλει να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. «Φωτιά» στην επίθεση κι η Ατλέτικο, με την εκτός έδρας παρουσία της όμως να προβληματίζει. Είναι ματς που… μυρίζει γκολ, γι’ αυτό θα πάμε με το over 2,5 στο 1.85 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending