Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δύο διπλά combo φτιάχνουν το 2.47

Στην κυριακάτικη στήλη του ο #Klhmats ασχολείται με δυάδα combo στο 2.47 από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Δεν γινόταν να λείπει η στήλη μου από το site, όταν το κυριακάτικο κουπόνι είναι γεμάτο και υπάρχουν τόσες ευκαιρίες στα πρωταθλήματα.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την Stoiximan Super League. Πιο συγκεκριμένα, με τις αναμετρήσεις των ομάδων της Θεσσαλονίκης. Ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Φαινομενικά, πρόκειται για δύο βατές αναμετρήσεις. Ωστόσο, αμφότερες κρύβουν ιδιαίτερους κινδύνους. Ο ΟΦΗ αποτελεί μία ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα όταν βρει κενούς χώρους και παράλληλα θα εμφανιστεί με νέο προπονητή, ενώ ο δικέφαλος του βορρά παραδοσιακά δυσκολεύεται στην Αρκαδία.

Και στις δύο περιπτώσεις θα κρατήσω το over 1,5 μαζί με τα over 5,5 κόρνερ. Δύο combo δηλαδή τα οποία θα τα μοντάρω σε δυάδα. Εκτιμώ πως εύκολα ή δύσκολα, οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα επικρατήσουν και θα παρουσιάσουν το επιθετικό ποδόσφαιρο που μας έχουν συνηθίσει.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



Περισσότερα

Click to comment

Trending