Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κλασικά εικονογραφημένα στο «Άνφιλντ» #Roume

Με το μεγάλο ντέρμπι της Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ασχολείται στα σημερινά του προγνωστικά ο #Roume.

Καλημέρες Κουβανέζοι. Κακή Πέμπτη για εμάς, αφού η ΑΕΚ προδόθηκε από δύο τεράστια ατομικά λάθη και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη πρόκριση στο Άμστερνταμ. Προχωράμε εμείς με τα σημερινά μας προγνωστικά, αφού σήμερα Κυριακή η Premier League έχει στο πρόγραμμά της το μεγαλύτερό της ντέρμπι, με την Λίβερπουλ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προγνωστικά: Έχει βρει τον τρόπο η Λίβερπουλ

Στο «Άνφιλντ», λοιπόν, το απόγευμα, παίζεται το ντέρμπι της βορειοδυτικής Αγγλίας. Το παρελθόν και των δύο ένδοξο, το παρών όμως πολύ διαφορετικό. Οι γηπεδούχοι «Ρεντς» έχουν ορθοποδήσει από τη περσινή τραγική σεζόν, βρίσκονται μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία και έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν έξι βαθμούς μακριά από την Σίτι. Η Λίβερπουλ παρατάσσεται χωρίς τον Αλέξις Μακ Άλιστερ, ο οποίος έχει σκίσιμο στο γόνατο, τον Ζοέλ Ματίπ που έκοψε τον χιαστό του, αλλά και τους «γνωστούς» Μπάιτσετιτς και Τιάγκο Αλκάνταρα.

Από την άλλη η Γιουνάιτεντ έχει πολύ περισσότερες απουσίες, με τραυματισμούς, πειθαρχικά παραπτώματα και ιώσεις να έχουν «γονατίσει» ένα ήδη μετριότατο ρόστερ. Είναι πολύ μεγάλη η γκρίνια για τον Έρικ Τεν Χαγ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να τερματίζουν πίσω από Κοπεγχάγη και Γαλατασαράι στο Τσάμπιονς Λιγκ και να μένουν εκτός Ευρώπης από τον Δεκέμβρη, ενώ στο πρωτάθλημα είναι ήδη δέκα βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Η Λίβερπουλ έχει πάρει το «σκαλπ» της αντιπάλου της τα τελευταία χρόνια, μετρώντας τέσσερις πολύ μεγάλες σε σκορ νίκες (2-4 και 0-5 στο Μάντσεστερ, 4-0 και 7-0 στο Μέρσισαϊντ), μοναδική εξαίρεση μια ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» πέρυσι με 2-1. Η διαφορά στην ποιότητα θεωρώ ότι είναι εμφανής και πιθανολογώ ότι θα φανεί (και) αύριο.

Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, τα προσόντα των οποίων «κλειδώνουν» πάνω στα χοντρά προβλήματα της Γιουνάιτεντ. Πιστεύω πως θα καταφέρουν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και να ξαναπάρουν την νίκη, ίσως όχι με το περσινό, εξωφρενικό σκορ που όμως. Ίσως βρει και κάποιο γκολ η Γιουνάιτεντ – δεν μπορούμε να υποτιμούμε το μέγεθός της σε καμία περίπτωση, και για αυτό το combo άσου με over 3,5 στις 2.20 μονάδες της Stoiximan το βρίσκω άκρως ελκυστικό.

Δήμιος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Πάντα σκοράρει κόντρα στη μεγάλη αντίπαλο – είναι άλλωστε big-game player – και το ότι προσφέρεται στο 1.75 το να βρει δίχτυα δεν μου κάνει εντύπωση – δεν με ελκύει όμως κιόλας. Ωραία η επιλογή του Νούνιεζ επίσης, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει χάος στην ανισόρροπη άμυνα των φιλοξενούμενων. Στον διπλασιασμό το γκολ του Ουρουγουανού, πάνω από τις πέντε μονάδες να σκοράρει πρώτος και είναι αυτό που θα επιλέξω.

Σε κάρτες, δεν μπορώ να κοιτάξω μακριά από τον Σόφιαν Άμραμπατ, που θα πρέπει να ελέγξει τις κατεβασιές των γηπεδούχων. Στο 2.65 η επιλογή να κιτρινιστεί στην Stoiximan, σίγουρα μπαίνει στο δελτίο μου.

Κλασικά εικονογραφημένα στο «Άνφιλντ»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κλασικά εικονογραφημένα στο «Άνφιλντ»

Περισσότερα

Click to comment

Trending