Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κρίσιμες δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους #Bats

Έξι σημεία από Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και Πορτογαλία περιλαμβάνει η στήλη του #Bats για αυτή την Κυριακή.

Μονά και combo που φτάνουν το 2.55 στα σημερινά προγνωστικά μας, που αφορούν δυνατές μάχες σε τέσσερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Προγνωστικά: Φράιμπουργκ – Κολωνία

Η φορμαρισμένη Φράιμπουργκ υποδέχεται την Κολωνία με στόχο να συνεχίσει τις νίκες και να μπει στην εξάδα της Bundesliga. Η ομάδα του Στράιχ βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, με την ήττα στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ να βάζει τέλος σε ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Η ποιοτική ανωτερότητα των γηπεδούχων κόντρα σε ένα σύνολο που παλεύει να παραμείνει στην κατηγορία σίγουρα γέρνει την πλάστιγγα προς τα αριστερά. Τιμιότατη απόδοση το 1.87 του άσου στην Stoiximan.

Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Αργότερα, η πρωτοπόρος Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Με το 1-1 στην Στουτγκάρδη η ομάδα του Αλόνσο έφτασε τις δύο σερί απώλειες στο πρωτάθλημα, διατηρώντας παράλληλα και το αήττητό της. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους ήταν εντυπωσιακοί στο 5-1 επί της Μπάγερν, το οποίο όμως δεν μπορεί να κρύψει κάτω από το… χαλάκι τα προβλήματα της ομάδας. Αμφότερες προέρχονται από ευρωπαϊκό ματς στο οποίο έκαναν ροτέισον, με την προσοχή τους να είναι στραμμένη στο σημερινό παιχνίδι. Με τους γηπεδούχους ασταμάτητους και την Άιντραχτ να βγάζει θέματα, κυρίως στην άμυνα, τον τελευταίο καιρό, δε γίνεται να πάμε κόντρα στο φαβορί. Το combo 1 & over 2,5 παίζεται με κλειστά μάτια στο 1.85 της Novibet, κι ακόμα κι αν δε βγει θα πρόκειται για επιλογή αξίας.

Προγνωστικά: Μπάγερν – Στουτγκάρδη

Η ημέρα κλείνει στην Bundesliga με το Μπάγερν – Στουτγκάρδη. Ίσως πρόκειται για το ματς της αγωνιστικής, αφού οι γηπεδούχοι είναι δεύτεροι με 32 βαθμούς κι οι φιλοξενούμενοι τρίτοι με 31. Αν έχει κάποια στιγμή την ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα των Βαυαρών η Στουτγκάρδη είναι τώρα. Κι αυτό γιατί το σύνολο του Τούχελ βρίσκεται σε κακή φόρμα, κυρίως στην επίθεση. Έχει βάλει μόλις τρία γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από την συντριβή από την Άιντραχτ.

Πάντως, η νίκη επί της Γιουνάιτεντ την Τρίτη δίνει πολύτιμη ψυχολογία στην Μπάγερν. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει, κι ίσως αυτή η στιγμή ήδη να έχει αργήσει. Αναμένουμε ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό, φάσεις και δυο ομάδες που θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Συνήθως το σκορ ξεφεύγει στις μεταξύ τους συναντήσεις οπότε το ασιατικό over 4 αξίζει στο 2.55 της Novibet.

Άλκμααρ – Αϊντχόφεν

Το ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στην Eredivisie είναι και το ματς της αγωνιστικής, ανάμεσα σε Άλκμααρ και Αϊντχόφεν. Στην Ολλανδία ακόμη αναζητείται η ομάδα που θα σταματήσει το σύνολο του Μπος, το οποίο ακόμα δεν έχει χάσει βαθμό. Την Τρίτη ξεκουράστηκαν αρκετοί βασικοί στο αδιάφορο 1-1 με την Άρσεναλ, ώστε η ομάδα να είναι προετοιμασμένη για το σημερινό παιχνίδι.

Αντιθέτως, η Άλκμααρ όχι μόνο χρησιμοποίησε κυρίως βασικούς στο ματς της Πέμπτης με τη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά ηττήθηκε και με 2-0 για να μείνει εκτός Ευρώπης. Σε κακό φεγγάρι η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη, δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο σε μια σοβαρή Αϊντχόφεν. Σίγουρα κάποια στιγμή θα γκελάρει κι αυτή, αλλά όταν το διπλό πληρώνει 1.83 στην Stoiximan, δεν αξίζει να το αγνοήσουμε.

Προγνωστικά: Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν

Στην έδρα της σκληροτράχηλης Λιλ δοκιμάζεται απόψε η Παρί Σεν Ζερμέν για τη 16η αγωνιστική της Ligue 1. Οι «λιλουά» διανύουν πολύ καλή σεζόν και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν στην τετράδα, μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά από την τρίτη Μονακό. Εντός έδρας είναι εντυπωσιακοί επί Φονσέκα. Για την ακρίβεια, στα τελευταία 28 εντός έδρας παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις έχουν απολογισμό 22-5-1! Αμυντικά είναι πολύ σφιχτοί, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, ενώ τρέχουν και αήττητο σερί 14 αγώνων

Από την πλευρά της η Παρί είναι στα πάνω της, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει πατήσει εκτός έδρας στην σεζόν. Κόντρα στις κλειστές άμυνες χρειάζεται πολλές φορές την ατομική ποιότητα, κάτι που μπορεί να μη βγει απόψε στην ομάδα του Ενρίκε. Σίγουρα αξίζει η κόντρα στο φαβορί, με το να πληρώνει 2.00 στη WinMasters.

Μπράγκα – Μπενφίκα

Με ματσάρα κλείνει η αγωνιστική και στην Πορτογαλία, καθώς η Μπράγκα υποδέχεται την Μπενφίκα. Δύο ομάδες που μετά τα αποτελέσματά τους μεσοβδόμαδα θα συνεχίσουν στο Europa League. Φουλ επιθετικά παίζουν οι γηπεδούχοι, όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι σε 13 αγωνιστικές έχουν πετύχει 36 γκολ κι έχουν δεχτεί 20! Πιο μετρημένη η Μπενφίκα, αλλά κι αυτή διαθέτει μεγάλη ποιότητα στην επίθεση. Συνηθίζουν άλλωστε τα μεταξύ τους να έχουν θέαμα, οπότε υπάρχει λογική στην επιλογή του goal/goal & over 2,5, με απόδοση 1.97 στη WinMasters.

Κρίσιμες δοκιμασίες για τους πρωτοπόρουςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κρίσιμες δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους

Περισσότερα

Click to comment

Trending