Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

  • «Άνφιλντ» (54.074), Λίβερπουλ.
  • Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ.
  • Στα τελευταία έντεκα μεταξύ τους ματς, η Λίβερπουλ έχει απολογισμό 6-3-2.
  • Εντός έδρας η Λίβερπουλ μετρά πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία οκτώ ματς απέναντι στη Γιουνάιτεντ, με απολογισμό τερμάτων 18-1.
  • Το over 2,5 επιβεβαιώθηκε στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους, ενώ σε πέντε από αυτές το όριο ξεπέρασε τα 3,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Λίβερπουλ

Παρά την κακή της εμφάνιση στο Λονδίνο, η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας με 2-1. Για τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν κατώτερη από την αντίπαλό της, και το γκολ του Ματετά με πέναλτι στο 57’ την έφερε σε αρκετά δύσκολη θέση. Ωστόσο, η αποβολή του Αγιού στο 75’ άλλαξε τελείως τα δεδομένα. Ένα λεπτό μετά ο Σαλάχ ισοφάρισε το παιχνίδι, με τον Έλιοτ να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 90+1’. Νίκη κορυφής για τους «κόκκινους» που έφτασαν τους 37 βαθμούς, έναν παραπάνω από την Άρσεναλ. Ακολούθησε η ανώδυνη ήττα με 2-1 από την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ για τους ομίλους του Europa League. Εκεί η Λίβερπουλ είχε ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση, οπότε είχε το περιθώριο για εκτεταμένο ροτέισον.

Stat attack: Μετρά 11/11 εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, έχοντας πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ στα εννιά ματς.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι ΜακΆλιστερ, Ζότα, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Μπαϊτσέτιτς και Τιάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας – Ζόμποσλαϊ, Έντο, Χράφενμπερχ – Σαλάχ, Ντίαζ, Νούνιεζ.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ίσως την πιο ντροπιαστική ήττα της για φέτος γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το εντός έδρας 3-0 από την Μπόρνμουθ το Σάββατο. Μόλις στο 5ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σολάνκε, με τους «κόκκινους διαβόλους» να μην μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά για την ισοφάριση. Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Μπίλινγκ στο 68’, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Σενέσι διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Σαν να μην έλειπε αυτό, ήρθε κι η ήττα της Τρίτης από την Μπάγερν για να αφήσει εκτός Ευρώπης την ομάδα του Τεν Χαγκ. Με γκολ του Κομάν στο 70’ οι Βαυαροί απέδρασαν από το «Ολντ Τράφορντ» και άφησαν στους τέσσερις βαθμούς την αγγλική ομάδα, η οποία τερμάτισε στο -4 από την Κοπεγχάγη και στο -1 από τη Γαλατασαράι.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία επτά ματς της για την Premier League επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι τραυματίες Κασεμίρο, Μαρτίνεζ, Έρικσεν, Μάουντ, Μαγκουάιρ, Μαλάσια, Μαρσιάλ και Ντιαλό, αλλά κι ο τιμωρημένος Μπρούνο Φερνάντες. Αμφίβολος κι ο Λίντελοφ, ενώ Σο και Ράσφορντ μάλλον θα είναι διαθέσιμοι τελικά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ονανά – Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Σο, Ρεγκιλόν – ΜακΤόμινεϊ, Άμραμπατ, Μαϊνού – Άντονι, Γκαρνάτσο, Χόιλουντ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

Είναι έτσι κι αλλιώς τεράστια η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, έρχονται κι οι απουσίες για να κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Γιουνάιτεντ. Η παράδοσή της στο «Άνφιλντ» τα τελευταία χρόνια είναι αποκαρδιωτική, με τις μνήμες του περσινού 7-0 να είναι ακόμα νωπές. Δύσκολα θα φτάσει τέτοια επίπεδα το σκορ και πάλι, όμως σίγουρα η Λίβερπουλ δε θα δυσκολευτεί να παραβιάσει την εστία του Ονανά. Στο 1.80 δίνεται το over 2,5 των γηπεδούχων από την Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending