Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σκοράρει και πληρώνει ο Αίαντας #Siav

προγνωστικά

Ο #Siav συνεχίζει με προγνωστικά από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, φτάνοντας το 1.72.

Καλησπέρα αλάνια, πράσινη ήταν η αρχή μας στον Κουβανέζο, καθώς πέρασαν σχετικά εύκολα τα σημεία μας. Για τα σημερινά προγνωστικά ταξιδέψουμε στην χώρα της τουλίπων και όσον αφορά την πορτοκαλί θεά θα παραμείνουμε στην Ισπανία.

Προγνωστικά: Mε τα γκολ στην Ολλανδία

Με το παιχνίδι του Αίαντα θα ασχοληθούμε στοιχηματικά από την χώρα της Ολλανδίας. Ο Άγιαξ εξασφάλισε μεσοβδόμαδα την συνέχεια των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, καθώς υπέταξε 3-1 την ΑΕΚ και θα συνεχίσει την πορεία του στο Conference League. O ερχομός του Φαντ Σιπ έχει δώσει στον Άγιαξ άλλον αέρα. Σε επτά αγώνες του πρωταθλήματος μετράει επτά νίκες και μια ισοπαλία. Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής μας έχει κερδίσει τα αποδυτήρια, οι παίκτες έχουν βρει την αυτοπεποίθησή τους, γεγονός που φαίνεται και από τα ευρύ σκορ στις τελευταίες αναμετρήσεις (4-1 Χέρενφεν, 5-0 Φιτέσε, 2-3 Βαλβάικ). Ο Άγιαξ αντιμετωπίζει στο γήπεδό του την Τσβόλε. Θα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, έχει πολύ καλή επιθετική γραμμή σκοράρει εύκολα και το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιώσει την επιλογή μας.

Καλύτερη ομάδα η Μούρθια και στηρίζουμε

Πάμε στο μπάσκετ τώρα και το ματς που θα ασχοληθούμε προέρχεται και πάλι από την Liga Endesa και με το Μπρεογκάν – Μούρθια. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι έχουν αρχίσει ιδανικά το πρωτάθλημα με ρεκόρ 8-5 , ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι έχουν θέση υποψηφιότητας υποβιβασμού , καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 4-9. Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη η Μούρθια αφού κέρδισε την Τορτόνα που την έφερε στην πρώτη θέση στους ομίλους του BCL ,θα αντιμετωπίσει την κατώτερη Μπρεογκάν για να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες ( Σαραγόσα και Βαλένθια στην παράταση). Θα στηριξουμε τους φιλοξενούμενους , έχουν καλύτερο ρόστερ και βάθος πάγκου και ποντάρουμε στο πως θα συνεχίσουν να βρίσκονται στις πάνω θέσεις της βαθμολογίας.

Σκοράρει και πληρώνει ο ΑίανταςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σκοράρει και πληρώνει ο Αίαντας

Combo
17:45

Άγιαξ – Τσβόλε

Over 2,5 & Άγιαξ 0,5 στο 1ο ημίχ. & Άγιαξ over 1,5

1.70
BET: 30 units
Μονό
18:00

Μπρεογκάν – Μούρθια

2 (-2,5)

1.72
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending