Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Κιτρινόμαυρη» θύελλα και δυνατή κόντρα στο 1.95 #Jimandrez

«Κιτρινόμαυρη» θύελλα και δυνατή κόντρα στο 1.95

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με δυνατή στήλη σε Ελλάδα και εξωτερικό σε value αποδόσεις με αξιόλογες επιλογές.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Δευτέρας που έχει ορισμένα καλά σημεία με αξία και παιχνίδια με εξαιρετικό ενδιαφέρον, σίγουρα περισσότερο από ήταν το Σαββατοκύριακο που με σιγουριά ήταν το πιο αντιστοιχηματικό του χειμώνα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Προβάδισμα στα γκολ στο Αγρίνιο

Ξεκινάμε με την Stoiximan Super League και τα ματς που θα ολοκληρώνουν την 14η αγωνιστική. Απέχω από το ματς των Σερρών αφού ο Πανσερραϊκός είναι περίεργη ομάδα και ο Ολυμπιακός ενδέχεται να ρίξει ρυθμούς για να πάρει ένα καθαρό 0-1/0-2. Η στήλη μας θα ασχοληθεί με το άλλο ματς που προηγείται χρονικά ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ.

Το ματς αυτό έχει μονή και μόνο ανάγνωση αφού η Ένωση θέλει αποκλειστικά και μόνο την νίκη. Το στραπάτσο στο Άμστερνταμ ήταν αρκετό ώστε να την κάνει να ξυπνήσει και να αναζητήσει ξέσπασμα. Εξάλλου άλλοι βαθμοί δεν πρέπει να χαθούν στο πρωτάθλημα και οι συγκυρίες μπορούν να την οδηγήσουν ψηλά. Οι γηπεδούχοι βέβαια δεν είναι κάποια ομάδα που κάθεται και περιμένει, πιέζουν όσο μπορούν και κυκλοφορούν την μπάλα.

Το στατιστικό τους που επιβεβαιώνουν πολλά γκολ κόντρα στους μεγάλους φέτος (5/5 over 2,5 στο Big 5 στον πρώτο γύρο) ίσως βγει και σήμερα. Επιλογή σε αποδεκτή τιμή το Over 2,5.

Προγνωστικά: Ξέρουν καλύτερα την διοργάνωση

Συνέχεια με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Φλουμινένσε και Αλ Χιλάλ για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Παιχνίδι σε μία διοργάνωση που δεν είναι εμπορική αλλά υπάρχει τεράστια αξία σε σημείο. Οι Βραζιλιάνοι κατέκτησαν το Λιπερταδόρες και η σεζόν τους… τελείωσε. Μετά από εκείνο τον τελικό βγάζουν κούραση και αδιαφορία, έχουν μεγάλο μέσο όρο ηλικίας στην ομάδα ενώ δεν έχει καμία εμπειρία από αυτή την διοργάνωση.

Οι Αιγύπτιοι από την άλλη είναι αθλητική ομάδα, έχουν κόσμο στο πλευρό τους και παίζουν συχνά στην σύντομη αυτή διοργάνωση έχοντας μάλιστα φτάσει και τις δύο προηγούμενες φορές στα ημιτελικά, ενώ πέρυσι κέρδισε στον μικρό τελικό την Φλαμένκο.

Πίστη στους τρελούς Βορειοαφρικανούς, κρατάμε το Χ2 σε απόδοση που είναι value.

Μονό
17:00

Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Over 2,5

1.70
BET: 25 units
Μονό
20:00

Φλουμινένσε – Αλ Αχλί Αιγύπτου

Χ2

1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending