Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ντεμπούτο με νίκη στο 2.17 #Siav

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Siav γράφει στήλη με εγχώρια προγνωστικά και ασχολείται με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στις Σέρρες.

Καλησπέρα σε όλους , εξαιρετικό το Σαββατοκύριακό μας , καθώς περάσανε και οι τέσσερις επιλογές μας , δυο από το ποδόσφαιρο και δυο από το μπάσκετ. Φτωχό είναι το κουπόνι για σήμερα και θα ασχοληθούμε μόνο με ένα παιχνίδι στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Πληρώνουν τα γκολ στις Σέρρες

Εντός των συνόρων θα είναι το επόμενο μας ταξίδι και συγκεκριμένα στις Σέρρες, που η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 14 η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος έχουμε ξανά δράση. Ντεμπούτο στις εγχώριες διοργανώσεις κάνει ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Καρβαγιάλ που από το πρώτο του ματς με την Τόπολα είδαμε κάποια από τα στοιχεία που δίνει έμφαση , όπως η γρήγορη ανάκτηση της μπάλας και η ανάπτυξη των επιθέσεων από τον άξονα όπως είδαμε .

Νικηφόρα θέλει να αρχίσει και στο πρωτάθλημα ο Πορτογάλος . Η επιθετική γραμμή του είναι εξαιρετική ,ενώ ο Πανσερραϊκός θα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να κόψει τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θα μπουν από πολύ νωρίς να καθαρίσουν το παιχνίδι ώστε να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα … και εμείς εκεί ποντάρουμε!

 

Combo
18:00

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός

2ημιχ./2τελ. & over 1,5

2.17
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending