Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο προγνωστικά

  • «Ζοσέ Αλβαλάδε» (50.446), Λισαβόνα.
  • Διαιτητής: Νούνο Αλμέιδα.
  • Η Πόρτο μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες και οκτώ σερί ματς χωρίς ήττα απέναντι στην Σπόρτινγκ.
  • Στο πρωτάθλημα η Πόρτο είναι αήττητη στα τελευταία 13 παιχνίδια κόντρα στην Σπόρτινγκ.
  • Εντός έδρας η Σπόρτινγκ αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι ματς απέναντι στην Πόρτο.

Ρεπορτάζ Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ηττήθηκε με 3-2 από την Γκιμαράες, και υπέστη τη δεύτερη απώλειά της στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος. Παρότι προηγήθηκε με τον Ινάσιο στο 41’, δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Ο Τιάγκο Σίλβα με πέναλτι ισοφάρισε στο 45+7’, και μάλιστα οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς με γκολ του Αντρέ Σίλβα στο 73’. Ο Σάντος πέτυχε το 2-2 στο 77’, όμως ένας τρίτος Σίλβα, ο Ντάνιελ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την Γκιμαράες στο 80΄. Συγκάτοικο απέκτησε στην κορυφή πλέον η ομάδα του Αμορίμ, καθώς η Πόρτο την έπιασε στους 31 βαθμούς. Τυπική διαδικασία το ευρωπαϊκό ματς που ακολούθησε κόντρα στην Στουρμ Γκρατς. Παρότι αδιάφοροι, έχοντας τερματίσει ήδη στη δεύτερη θέση, οι «λεόες» κέρδισαν με 3-0 με σκόρερ τους Γκιέκερες (39’) και Ινάσιο (60’, 70’).

Stat attack: Μετρά οκτώ over 2,5 στα τελευταία εννιά ματς.

Απουσίες: Ο Σεντ Τζούστε, ο Μπραγκάνκα, ο Φρεσνέδα κι ο Κατάμο δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Αντάν – Ινάσιο, Κόατες, Ντιομαντέ – Εσγκάιο, Χιούλμαντ, Μορίτα, Ν. Σάντος – Έντουορντς, Γκονσάλβες, Γκιέκερες.

Ρεπορτάζ Πόρτο

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με το άνετο 3-1 επί της Κάζα Πία και έφτασε τους 31 βαθμούς, όσους έχει κι η Σπόρτινγκ. Ο Εβανίλσον την έβαλε μπροστά στο σκορ, νωρίς, στο 12ο λεπτό, κι έγινε πρώτος σκόρερ της ομάδας με τέσσερα γκολ στην σεζόν. Ο Ζοσέ Πέδρο πέτυχε το 2-0 με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μέντες στο 49’, ενώ ο Πέπε από κοντά καθάρισε το ματς στο 81’. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε με πέναλτι ο Αντράντε στο 89’, δίχως να καταφέρει να εμποδίσει τους «δράκους» από το να πιάσουν κορυφή. Θετικό πρόσημο και ευρωπαϊκά για την Πόρτο, μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Σαχτάρ. Ένας βαθμός της αρκούσε για να εξασφαλίσει την παρουσία της στους «16», όμως η ομάδα του Κονσεϊσάο εντυπωσίασε νικώντας με 5-3, έπειτα από τρομερή παράσταση του Γκαλένο. Ο Βραζιλιάνος είχε δύο γκολ και δύο ασίστ, κλείνοντας τη φάση των ομίλων με τις περισσότερες συμμετοχές σε γκολ σε όλη τη διοργάνωση.

Stat attack: Στα τελευταία επτά παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Οι τραυματίες Γουέντελ, Μαρκάνο, Βερόν και Πορτουγκάλ βρίσκονται εκτός πλάνων του Κονσεϊσάο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ντιόγκο Κόστα – Σάντσεζ, Ζοσέ Πέδρο, Πέπε, Μέντες – Πεπέ, Βαρέλα, Εουστάκιο, Γκαλένο – Ταρέμι, Εβανίλσον.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο προγνωστικά

Ματσάρα κορυφής στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» κόντρα στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Εντυπωσιακή στα τελευταία ματς κόντρα στην Σπόρτινγκ η Πόρτο, η οποία και στη Λισαβόνα δε δυσκολεύεται να φεύγει με το θετικό αποτέλεσμα. Κοινός παρονομαστής φέτος και για τις δύο ομάδες το ότι σκοράρουν και δέχονται γκολ σε μεγάλη συχνότητα. Καλή επιλογή το over 2,5 στο 1.95 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending