Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φτιάχνει ψυχολογία στο Αγρίνιο #Mertzanidis

Φτιάχνει ψυχολογία στο Αγρίνιο

Σημερινά προγνωστικά με δυνατές δυάδες αλλά και ειδικά από το μικρό κουπόνι της Δευτέρας έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, αφήσαμε το Σάββατο αλλά και την Κυριακή να περάσουν και μάλλον σωστά αφού είδαμε αρκετές γκέλες και λίγα σχετικά γκολ. Πάμε να δούμε γοργά γοργά τα σημερινά μας προγνωστικά από το σχετικά μικρό κουπόνι της Δευτέρας.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την ΑΕΚ η οποία θα ταξιδέψει μέχρι το Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Βαρύ σχετικά το κλίμα για την ομάδα του Αλμέιδα αφού αποκλειστήκανε στην Ευρώπη παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις. Δεν πιστεύω πως θα κολλήσει και θα αφήσει πόντους η ΑΕΚ, η οποία κυνηγάει πρωτάθλημα. Ποντάρουμε στο άνετο διπλό.

  • Συνεχίζουμε με την Αταλάντα η οποία θα υποδεχτεί στο Μπέργκαμο την Σαλερνιτάνα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση και μακριά από το σπίτι τους βρίσκονται χωρίς νίκη. Δύσκολα θα κρατήσει χαμηλά το σκορ η Αταλάντα η οποία πετάει φωτιές επιθετικά.

  • Στην Κύπρο η ουραγός του πρωταθλήματος Δόξα Κατωκοπιάς υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού. Ο Άρης πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση στην Ευρώπη ασχέτως αν αποκλείστηκε. Τεράστιες οι διαφορές των δύο ομάδων αφού βρίσκεται στο χέρι του Άρη που θα σταματήσει το σκορ.

  • Στην Ισπανία η Χιρόνα συνεχίζει το θαύμα της αφού βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και δικαίως μπορεί να κάνει όνειρα για πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζει την Αλαβές και πιστεύω θέλει να κλείσει την χρονιά μπροστά στον κόσμο της με τρίποντο. Επιλέγουμε τον άσο σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα.

  • Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Πόρτο για ένα ντέρμπι κορυφής, αφού όποιος κερδίσει «παίρνει κεφάλι» στον βαθμολογικό πίνακα. Δύσκολα βγάζεις άκρη με κάποιο σημείο και θα πάω στο αγαπημένο μου σημείο, τις κάρτες οι οποίες μας έχουν πληρώσει αρκετές φορές σε τέτοια παιχνίδια.

  • Τέλος θα κλείσουμε με την Φλουμινένσε η οποία αντιμετωπίζει την Αλ Αχλί για τα ημτιελικά του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων. Απέκλεισε την Αλ Ιτιχάντ η Αιγυπτιακή ομάδα και τώρα θα έχει εξίσου δύσκολο έργο αφού η Φλουμινένσε λογίζεται ως φαβορί. Ακόμα ένα παιχνίδι που θα επιλέξω τις κάρτες και από τις δύο μεριές.

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.23
17:00

Παναιτωλικός – ΑΕΚ

2 (-1) ΑΗ

1.46
21:45

Αταλάντα – Σαλερνιτάνα

1 (-1) ΑΗ

1.53
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
19:00

Δόξα Κατωκοπιάς – Άρης Λεμεσού

2 (-1) ΑΗ

1.50
22:00

Χιρόνα – Αλαβές

1

1.60
BET: 25 units
Μονό
20:00

Αλ Αχλί – Φλουμινένσε

Να δεχτούν 2+ κάρτες και οι δύο ομάδες

1.80
BET: 20 units
Μονό
22:15

Σπόρτινγκ Λισαβώνας – Πόρτο

Over 6,5 κάρτες

1.80
BET: 30 units
Μονό
22:15

Σπόρτινγκ Λισαβώνας – Πόρτο

Κόκκινη κάρτα

2.80
BET: 10 units
fun bet
22:15

Σπόρτινγκ Λισαβώνας – Πόρτο

Κόκκινη κάρτα και για τις δύο ομάδες

14.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending