Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ψαγμένα προγνωστικά: Ώρα να ξεμπουκώσουν #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Με τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ασχολείται στην στήλη της Δευτέρας ο #Fidel έως 1.80.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ότι θα είχαμε και στήλη Δευτέρας, ειλικρινά δεν το περίμενα. Αφού όμως στο στοιχηματικό κουπόνι υπάρχουν ευκαιρίες και δη από τη Stoiximan Super League, δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα ψαγμένα προγνωστικά μας. Τρίτη σερί στήλη λοιπόν, πάμε να δούμε τι θα έχουμε από το σημερινό πρόγραμμα.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ στο Αγρίνιο για την πρώτη αναμέτρηση της ημέρας. Ο κόουτς Πετράκης έχει στρώσει ολίγον τι τους γηπεδούχους, αλλά περιορισμένες οι δυνατότητές τους. Η ΑΕΚ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον Άγιαξ, σε μία αναμέτρηση που ξόδεψε κάμποσες δυνάμεις και επιστρέφει απογοητευμένη. Όμως, έχει το υλικό να παραμείνει σε υψηλές εντάσεις. Κρατάω το over 2,5 σε αυτήν την αναμέτρηση, θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να φύγει με μεγάλη νίκη.

Ταξίδι και στις Σέρρες, εκεί όπου ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, η οποία βέβαια απέναντι στον Ολυμπιακό, στον πρώτο γύρο, είχε καλή εμφάνιση. Θετικό το πρόσημο του Καρβαλιάλ και των παικτών στο 5-2 απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, πάντα ένας νέος προπονητής φέρνει νέα ψυχολογία. Με το over 2,5 και εδώ.

Δώρα* και καθημερινές προσφορές* καθημερινά στην Stoiximan

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
17:00

Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Over 2,5

1.72
BET: 25 units
Μονό
18:00

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός

Over 2,5

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending