Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Κάνουν αγώνα δρόμου οι Ζίβκοβιτς και Τάισον

 

Συνεχίζεται η προετοιμασία με τα… γνωστά προβλήματα για τον ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Κηφισιά (21/12, 20:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ). 

Μετά την άνετη νίκη στην Τρίπολη με 4-1 επί του Αστέρα, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το επερχόμενο ματς με την Κηφισιά (21/12, 20:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους παίκτες του να ακολουθούν πρόγραμμα με ένταση, ωστόσο οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον έκαναν θεραπεία κι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα προλάβουν το επόμενο ματς του “Δικέφαλου του Βορρά”.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η δουλειά έγινε στην Τρίπολη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Το 2023 κλείνει αγωνιστικά για τον Δικέφαλο με μία εκτός έδρας πρόκληση στην Αθήνα κόντρα στην Κηφισιά.

Από το γήπεδο στην Τρίπολη, στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας, μέσα σε ελάχιστες ώρες. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στους νεοφώτιστους.Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν σε υψηλή ένταση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής κι οικογενειακό δίτερμα.Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον έκαναν θεραπεία κι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.Την Τρίτη (19.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας».//Γ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending