Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νιούκαστλ ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Τσέλσι – Νιούκαστλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Τσέλσι – Νιούκαστλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Τσέλσι – Νιούκαστλ προγνωστικά

  • «Στάμφορντ Μπριτζ» (40.341), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Τζάρεντ Γκίλετ.
  • Στο πρωτάθλημα: Νιούκαστλ – Τσέλσι 4-1.
  • Σε φιλικό: Νιούκαστλ – Τσέλσι 1-1.
  • Τρία σερί ματς χωρίς ήττα μετρά η Νιούκαστλ απέναντι στην Τσέλσι, έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στα μεταξύ τους ματς.
  • Εντός έδρας η Τσέλσι μετρά δέκα νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία έντεκα εντός έδρας ματς με τη Νιούκαστλ.
  • Σε επτά από τις τελευταίες εννιά τελευταίες αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το no goal.
  • Η Τσέλσι έχει απολογισμό 3-1-1 και τέσσερις προκρίσεις σε πέντε παιχνίδια απέναντι στη Νιούκαστλ για το Carabao Cup.

Ρεπορτάζ Τσέλσι

Με το άνετο 2-0 επί της Μπλάκμπερν, η Τσέλσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Carabao Cup. Με γκολ των Μπαντιασίλ (30’) και Στέρλινγκ (59’) οι «μπλε» συνέχισαν στη διοργάνωση, έχοντας κυριαρχήσει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το Σάββατο η ομάδα του Ποτσετίνο επέστρεψε στις νίκες για το πρωτάθλημα με το 2-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Έπειτα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, η λύση δόθηκε από γκολ του Πάλμερ (54’) και του Τζάκσον (61’). Στη μέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς οι Λονδρέζοι, κρατώντας το μηδέν για πρώτη φορά μετά από εννιά αγώνες στην Premier League.

Stat attack: Σε εννιά από τα τελευταία δέκα ματς της στο Carabao Cup επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Απουσίες: Δεν είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Φοφανά, Τζέιμς, Κουκουρέγια, Τσουκουεμέκα, Τσίλγουελ, Σάντσεθ, Μαντουέκε, Λάβια και Ουγκουοτσόκου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πέτροβιτς – Ζιστό, Ντισασί, Μπαντιασίλ, Μάατσεν – Καϊσέδο, Φερνάντεζ, Γκάλαχερ – Στέρλινγκ, Πάλμερ, Μπρόγια.

Ρεπορτάζ Νιούκαστλ

Μετά την Σίτι, η Νιούκαστλ απέκλεισε και τη Γιουνάιτεντ για να φτάσει στα προημιτελικά του Carabao Cup. Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο «Ολντ Τράφορντ», η ομάδα του Χάου επικράτησε με 3-0 χάρη σε γκολ των Αλμιρόν (28’), Χολ (36’) και Γουίλοκ (60’). Με το ίδιο σκορ κέρδισε και το Σάββατο κόντρα στη Φούλαμ για την Premier League, βάζοντας τέλος σε ένα σερί τριών ηττών σε όλες τις διοργανώσεις. Η κόκκινη του Χιμένεζ στο 22’ έκανε εύκολα τα πράγματα για τους «ανθρακωρύχους», οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο καθάρισαν το παιχνίδι με γκολ του Μάιλι (57’), του Αλμιρόν (64’) και του Μπερν (82’). Σε συνδυασμό με την απώλεια της Γιουνάιτεντ, η Νιούκαστλ ανέβηκε στην 6η θέση με 29 βαθμούς, στο -4 από την πεντάδα.

Stat attack: Μετρά πέντε συνεχόμενα εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Πόουπ, Ίσακ, Ζοέλιντον, Σερ, Μπαρνς, Γουίλοκ, Άντερσον, Μέρφι, Τάργκετ και Μανκίγιο, καθώς κι ο Χολ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής επειδή είναι δανεικός από την Τσέλσι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντουμπράβκα – Τρίπιερ, Λασέλς, Μπότμαν, Μπερν – Μάιλι, Γκιμαράες, Λόνγκσταφ – Ρίτσι, Αλμιρόν, Γουίλσον.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τσέλσι – Νιούκαστλ προγνωστικά

Δεν πάει πολύς καιρός από το μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα, με τη Νιούκαστλ να επικρατεί στην έδρα της με 4-1. Αρκετά διαφορετικά απόψε τα δεδομένα, με τους «μπλε» να έχουν σύμμαχο την εξαιρετική εντός έδρας παράδοση κόντρα στην σημερινή τους αντίπαλο. Λόγω και των πολλών απουσιών που έχουν μαζευτεί στους φιλοξενούμενους, πάμε με τον άσο στο 1.80 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending