Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι σκληροί κερδίζουν στο 2.10 #Jimandrez

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με δυνατή δυάδα που διπλασιάζει σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και σωστό ποντάρισμα.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης και προγνωστικά της τελευταίας ουσιαστικά γεμάτης εβδομάδας του έτους. Δυνατές επιλογές και μία δυάδα διπλασιασμού που είναι αρκετά αξιόλογη. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Η σκληράδα κάνει την διαφορά

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Τουρκ Τέλεκομ και Άρη για το Eurocup σε ένα κρίσιμο ζευγάρωμα για την εξάδα του ομίλου που προσφέρει είσοδο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Τούρκοι είναι προβληματικό σύνολο φέτος, μπορεί πέρυσι να πήγαν στον τελικό αλλά η αποχώρηση Τσαν και κυρίως η απόκτηση κακής ποιότητας Αμερικανών, την έχουν φέρει σε ένα σημείο πολύ κρίσιμο. Άλλαξε προπονητή, βρίσκει ρυθμό μετά το κακό ξεκίνημα της ωστόσο δεν έχει μεγάλη εμπειρία σαν σύνολο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ιδιαίτερα στις σκληρές άμυνες. Η ομάδα του Καστρίτη κάτι τέτοιο θα προσπαθήσει να κάνει. Κλειστοί χώροι, ξύλο, χαμηλός ρυθμός. Μπορεί να είναι ανταγωνιστικός αρκετά ο Άρης και να μην χάσει για δέκα πόντους.

Την δυάδα μας συμπληρώνει ποδοσφαιρική μονομαχία ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Χετάφε. Οι Μαδριλένοι ηττήθηκαν με κακή εμφάνιση στο Μπιλμπάο και θα προσπαθήσουν να ξεσπάσουν ώστε να κλείσουν καλά την χρονιά. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μεγάλη νίκη κόντρα στη Σεβίλλη, εμφανίζουν αρκετά βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με την περσινή σεζόν και γενικά έχουν ανέβει στην βαθμολογία. Ωστόσο στην καμπή της σεζόν που είμαστε και ιδιαίτερα μετά την ήττα του Σαββάτου η Ατλέτικο έχει τρομερή ανάγκη τους βαθμούς για να υπάρξει ηρεμία. Θα παλέψουν οι παίκτες του Μπορδαλάς αλλά η φετινή εκδοχή τους στα εκτός έδρας είναι μέτρια. Γκέλα δύσκολα θα γίνει, άσσος για μία δυάδα που υπερδιπλασιάζει.

Δυάδα απόδοσης 2.10
19:00

Τουρκ Τέλεκομ – Άρης

2 (+10,5)

1.50
22:00

Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε

1

1.36
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending