Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο θάνατος σου, η ζωή μου… στο 6.16 #TheMagician

Εμβόλιμη αγωνιστική σε Ισπανία και Γερμανία, με τον #TheMagician να βγάζει αποδόσεις σε μονά και δυάδες, από 2.00 έως 6.16!

Καλημέρα σας. Εμβόλιμη αγωνιστική σε Ισπανία και Γερμανία, πριν την χειμερινή διακοπή, με το κύριο μενού να μας παρουσιάζεται αύριο. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Βλέπουν μόνο την νίκη

Εκκίνηση από την Γερμανία. Η Βέρντερ Βρέμης παραδοσιακά στηρίζεται στην έδρα της. Αυτό συμβαίνει και φέτος, έχοντας συγκεντρώσει εκεί τους 13 από τους 15 βαθμούς της. Μπορεί με τους μεγάλους να τα βρίσκει σκούρα, αλλά με τις μικρομεσαίες βρίσκει δίχτυα, αποκομίζοντας βαθμολογικό όφελος. Δεν μπορεί να εφησυχάσει, καθώς η επικίνδυνη ζώνη απέχει μόλις πέντε βαθμούς. Από την άλλη η Λειψία, μετά τον θρίαμβο στην έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ (3-2), επικράτησε με 3-1 εντός έδρας της Χόφενχαϊμ, για ν’ αναρριχηθεί στην τρίτη θέση, προσπερνώντας την Στουτγάρδη. Βέβαια, αυτό το οφείλει στην άριστη επιθετική της γραμμή που σκοράρει ακατάπαυστα, γιατί στην άμυνα δέχτηκε τέρμα για έκτο σερί ματς.

Σημείο: Βαρόμετρο η έδρα για τους γηπεδούχους, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν λύσεις επιθετικά. Επιλογή μας το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.75 στην Stoiximan. Επίσης θα κρατήσω το over 0,5 καταλογισμό πέναλτι με απόδοση 2.80 στην Fonbet, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης Τομπάιας Ρέιτσελ έχει προλάβει να δώσει ήδη τέσσερα σε τέσσερις αναμετρήσεις στην Bundesliga.

Τρίποντο Ευρώπης

Μόνο στο πρώτο ημίχρονο (1-1) ήταν ανταγωνιστική η Χοφενχάιμ στην έδρα της Λειψίας το Σάββατο. Η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν εμφανής στο δεύτερο μέρος και επικράτησαν με 3-1. Παρόλα αυτά οι σημερινοί οικοδεσπότες βρήκαν ξανά το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, συνεχίζοντας το σερί τους, που κρατάει από την πρώτη αγωνιστική. Επιτίθενται πολύ οργανωμένα, βγάζοντας ευκαιρίες να σκοράρουν με όλους τους παίχτες της ενδεκάδας. Εξαιρετικές οι επιδόσεις τους μακριά από την έδρα τους, αλλά για να συνεχίσουν να φλερτάρουν με την Ευρώπη, πρέπει να κερδίζουν και εντός έδρας.

Βέβαια την Ντάρμσταντ, που είναι η σημερινή τους αντίπαλος, την έχουν του χεριού τους. Σαν πυροτέχνημα μοιάζουν οι δύο κολλητές νίκες που πέτυχε αρχές Οκτωβρίου, οι οποίες είναι και οι μοναδικές της έως σήμερα. Πλέον έφθασε τα οχτώ σερί ματς χωρίς νίκη, με μοναδικό όφελος δύο ισοπαλίες. Ουραγός με εννέα βαθμούς σε 15 αγώνες, μαζί με την Μάιντς, οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν ότι χρειάζονται ενίσχυση, διαφορετικά θα κάνουν νωρίς τα πλάνα τους για την δεύτερη κατηγορία.

Σημείο: Η Ντάρμσταντ σ ‘όλες τις γραμμές του γηπέδου έχει προβλήματα. Της δίνω ελάχιστες ελπίδες, λόγω της αδυναμίας των γηπεδούχων, να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Κρατάω για τα προγνωστικά μας τον άσο και over 2,5 με απόδοση 2.00 στην Novibet.

Προγνωστικά: Από τα σαλόνια στα αλώνια

Συνεχίζω με Ισπανία. Η Γρανάδα είναι προτελευταία με οχτώ βαθμούς, πέντε πίσω από την ζώνη του υποβιβασμού. Πέρα από το γήπεδο της, το «Νουέβο Λος Κάρμενες», όπου βγάζει δύναμη και επιθετικότητα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο για το συγκρότημα από την Νότια Ισπανία. Αισίως έφθασε τα 14 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και τα επτά σερί goal/goal στην έδρα της, παρουσιάζοντας σταθερά, τα πολλά και μόνιμα προβλήματα στην άμυνα της.

Η Σεβίλλη ψάχνει την χαμένη της ταυτότητα. Με 13 βαθμούς, στην ισοβαθμία είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού. Παράλληλη πορεία και για τους φιλοξενούμενους, που από τους ομίλους του Champions League, μάχονται τώρα για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Στο τιμόνι της ομάδας από χθες ο πολύπειρος Κίκε Σάντσεζ Φλόρες, ο οποίος θα προσπαθήσει να σταματήσει το αρνητικό σερί των έντεκα διαδοχικών αγώνων που δέχεται τέρμα η ομάδα της Ανδαλουσίας.

Σημείο: Άμυνες με πολλά προβλήματα. Κρατάω το goal/goal με απόδοση 1.65 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Εσχάτη τιμωρία

Κλείνω με τον αγώνα Ράγιο ΒαγιεκάνοΒαλένθια. Θα σταθώ στον διαιτητή του αγώνα, Χαβιέ Αλμπερόλα Ρόχας. Σε επτά αναμετρήσεις στη La Liga, έδωσε τέσσερα πέναλτι, αλλά όποτε βλέπει τις νυχτερίδες, εξαντλεί όλη την αυστηρότητα του στον αγώνα. Στους τελευταίους οχτώ από τούς εννέα αγώνες που σφύριξε τις «νυχτερίδες», έδειξε κόκκινη κάρτα ή πέναλτι. Θα κρατήσω αυτή την επιλογή, πέναλτι ή κόκκινη κάρτα στο αγώνα με απόδοση 2.20 στην Fonbet.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (37 – Άρης), Αλέξις Σάντσες (35 – Ίντερ), Καρίμ Μπενζεμά (36 – Αλ Ιττιχάντ)

Καλή επιτυχία

Ο θάνατος σου, η ζωή μου... στο 6.16ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ο θάνατος σου, η ζωή μου... στο 6.16

Περισσότερα

Click to comment

Trending