Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στήριγμα τα φαβορί έως 2.32 #Bats

Δυάδες και combo έχει η σημερινή στήλη του #Bats από τις αναμετρήσεις της Bundesliga και της La Liga.

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε αυτή την εβδομάδα σε Γερμανία και Ισπανία, με τα προγνωστικά μας να βασίζονται σε ασφαλείς επιλογές και ικανοποιητικές αποδόσεις.

Προγνωστικά: Σε φόρμα η Λειψία, δυνατή μάχη στο Βαγέκας

Με την αναμέτρηση Βέρντερ Βρέμης – Λειψία ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Τέσσερις σερί νίκες μετρούν οι φιλοξενούμενοι, που μετά από ένα δύσκολο διάστημα άρχισαν ξανά να «ρολάρουν». Δύο συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα και για τη Βέρντερ, όμως με το ρόστερ που διαθέτει δεν έχει περιθώριο να συνεχίσει σε τέτοιο επίπεδο. Ανώτεροι οι «ταύροι», μετρούν έξι σερί νίκες επί των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα και μπορούν να τις κάνουν επτά. Στο 1.60 της Stoiximan το διπλό.

Πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία για σήμερα είναι αυτό ανάμεσα στη Βαγεκάνο και τη Βαλένθια. Δύο ομάδες που ξεκίνησαν πολύ ελπιδοφόρα την σεζόν, αλλά αμφότερες βρίσκονται σε κακή φόρμα. Βασικό πρόβλημά τους το σκοράρισμα, ειδικά για τη γηπεδούχο που δεν έχει βρει δίχτυα στα τελευταία τρία ματς της La Liga. Η ανάγκη για επιστροφή στις νίκες θα οδηγήσει σε μια δυνατή μονομαχία, και θα χρειαστεί οπωσδήποτε κι οι δύο να ρισκάρουν παραπάνω. Δύο γκολ θέλουμε για να επιβεβαιωθεί το over 1,5, στο 1.45 της Stoiximan. Στο 2.32 η δυάδα.

Δύσκολα σπάνε αυτές οι έδρες

Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», η Ντόρτμουντ ψάχνει επειγόντως τη νίκη κόντρα στη Μάιντζ. Οι Βεστφαλοί έχουν φτάσει τα πέντε σερί ματς χωρίς νίκη και δεν έχουν περιθώριο για άλλη απώλεια, καθώς η διαφορά από την τετράδα έχει φτάσει τους πέντε βαθμούς. Σε δύσκολη θέση κι οι φιλοξενούμενοι, ειδικά μετά την απρόσμενη (και άδικη βάσει εμφάνισης) ήττα με 1-0 εντός έδρας από την Χάιντενχαϊμ. Η αλλαγή προπονητή έκανε πιο σφιχτή αμυντικά τη Μάιντζ, όμως ακόμα κι όταν δημιουργεί φάσεις σκοράρει με το σταγονόμετρο. Κάτι τέτοιο θα το πληρώσει στην έδρα της ποιοτικότερης Ντόρτμουντ, οπότε ο άσος αποκτά αξία στο 1.55 της Stoiximan.

Η ημέρα κλείνει στην Bundesliga με την αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ απέναντι στην Ντάρμσταντ. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παρότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από 60 λεπτά κόντρα στη ντεφορμέ Βόλφσμπουργκ, έχασαν με 1-0 στην έδρα τους και παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ευκαιρία για την ομάδα του Ματαράτσο να ξεσπάσει, έπειτα από την ήττα με 3-1 από τη Λειψία που την άφησε εκτός επτάδας. Νίκησε την Μπόχουμ στο τελευταίο εντός έδρας ματς της κι έδειξε ότι μπορεί να κερδίζει και στην «PreZero Arena», όπου έχει ξεκινήσει άσχημα φέτος. Άσος κι εδώ στο 1.47 της Stoiximan, στο 2.23 συνολικά η απόδοση της δυάδας.

Προγνωστικά: Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε

Έπεσε ξανά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά την κακή εμφάνιση και ήττα με 2-0 από την Μπιλμπάο το Σάββατο. Η διαφορά από την κορυφή ολοένα και αυξάνεται και περιθώριο για γκέλες σε ματς όπως το αποψινό, με αντίπαλο την Χετάφε δεν υπάρχει. Μαδριλένικο ντέρμπι με απίστευτη παράδοση για τους «ροχιμπλάνκος» τα τελευταία χρόνια, καθώς τρέχουν αήττητο σερί 23 αγώνων, με 19 νίκες σε αυτό το διάστημα. Μην ξεχνάμε και το γεγονός πως στην έδρα τους έχουν 20 συνεχόμενες νίκες, με τελευταία γκέλα το 1-1 πέρσι κόντρα… στην Χετάφε. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την κακή εκτός έδρας παρουσία των φιλοξενούμενων (1-4-4 φέτος στο πρωτάθλημα, με πρώτη ήττα το 3-0 επί της Σεβίλλης το προηγούμενο Σάββατο), μας οδηγούν εύκολα στο combo 1 & over 1,5. Σε απόδοση 1.80 βρίσκουμε αυτή την επιλογή στη Novibet.

Στήριγμα τα φαβορί έως 2.32ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στήριγμα τα φαβορί έως 2.32

Περισσότερα

Click to comment

Trending