Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γάλλοι και ΠΑΟΚ μας στέλνουν ταμείο #Siav

προγνωστικά

Προγνωστικά σε γαλλική Ligue 1, Euroleague και Basketball Champions League από τον #Siav σε τίμιες αποδόσεις!

Καλησπέρα αλάνια μου. Δεν μας πλήρωσε ο Ολυμπιακός οποίος δυσκολεύτηκε στην πολύ καλή και κλειστή αμνυντική γραμμή του Πανσερραϊκού με αποτέλεσμα να πάμε κουβά. Κάναμε και την εμφάνισή μας στο Tipster’s League και πάμε να πιάσουμε την κορυφή. Με τρία παιχνίδια θα ασχοληθούμε σήμερα, ένα από το γαλλικό πρωτάθλημα και από ένα ματς σε Euroleague και BCL.

Θέλει να επεκτείνει το σερί της η Λιόν

Μετά από δυο διαδοχικές νίκες, η Λιόν φαίνεται να ξαναβρίσκει τα πατήματά της. Στο δρόμο θα της θα βρεθεί η Ναντ, με τους γηπεδούχους να θέλουν να πετύχουν την τρίτη σερί διαδοχική νίκη και να ξεφύγουν όσο πιο νωρίς μπορούν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η επιθετική γραμμή της Λιόν αρχίζει και ζεσταίνεται, επικρατεί ένα θετικό κλίμα στις τάξεις των συλλόγων και εμείς ποντάρουμε σε αυτό. Άσος.

Προγνωστικά: Επιστρέφει στις νίκες η Μονακό

Η αθλητική Μονακό φιλοξενεί τον ταλαντούχο Παναθηναϊκό για την 15η αγωνιστική της Euroleague. Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την αθλητικότητα τους με σκοπό να επιστρέψουν στην έδρα τους. Σε καλό βράδυ να βρεθεί η τριπλέτα Τζέιμς, Οκόμπο και ένας εκ των Λόιντ – Κέμπα και οι γηπεδούχοι θα βάλουν φρένο στον Παναθηναϊκό. Αποδεκτή τιμή του άσου, βάζουμε και ένα μικρό χάντικαπ για να ανεβάσουμε την τιμή.

Προγνωστικά: Για το όνειρο ο ΠΑΟΚ

Στο Basketball Champions League τώρα, ο ΠΑΟΚ έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στα play in, θα παίξει μπροστά στον κόσμο του για να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. Θα μπει δυνατά στο ματς, έχει παίκτες που μπορούν να κοντράρουν στα ίσα τους Τούρκους και θα το κάνουν. Και στο τέλος της μέρας θα βρίσκονται να έχουν αυτοί το πλεονέκτημα έδρας για να περάσουν στην φάση των 16. Και εμείς είμαστε μαζί τους, ποντάροντας στον άσο.

Γάλλοι και ΠΑΟΚ μας στέλνουν ταμείοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Γάλλοι και ΠΑΟΚ μας στέλνουν ταμείο

Μονό
19:30

ΠΑΟΚ – Γαλατάσαραϊ

1

1.78
BET: 30 units
Μονό
20:00

Μονακό – Παναθηναϊκός

1 (-2,5)

1.75
BET: 30 units
Μονό
22:00

Λιόν – Ναντ

1

1.72
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending