Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Μπορεί να του κάνει ζημιά

 

Ο Βόλος υποδέχεται (19:00) τον Παναθηναϊκό στο άδειο Πανθεσσαλικό και θέλει αποτέλεσμα

Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το 2023 για τον Βόλο και.. τι υποχρέωση!

Αντιμετωπίζει στο άδειο Πανθεσσαλικό τον Παναθηναϊκόστις 19:00 (Cosmote Sport 1) για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι κυανέρυθροι της πόλης μας, βρίσκονται στ’ αλήθεια σε καλό φεγγάρι και προέρχονται από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη, 2-1, επί της Λαμίας να αποτελεί το τελευταίο δείγμα γραφής στην εποχή Άνχελ Λόπεθ.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αγωνιστική κρίση…

Βλέπετε, τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα στην Ευρώπη ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, που έριξε από την κορυφή την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως το “διπλό” αποτελεί μονόδρομο για τους φιλοξενούμενους, που στα τελευταία πέντε ματς εντός κι εκτός συνόρων έχουν μετρήσει μία μόλις νίκη και τέσσερις ήττες!

Αντίστοιχα αποτελέσματα έχουν και στα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς, με τον Βόλο από την άλλη να είναι αήττητος από τις 11 Νοεμβρίου εντός έδρας.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά ζητήματα, ο Άνχελ Λόπεθ πορεύεται δίχως τους Λούνα, Μπαριέντος, Σιαμπάνη και Παπαδόπουλο, την ώρα που ούτε ο, δανεικός από τον Παναθηναϊκό, Τρουιγέ, υπολογίζεται.

Ο δε Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τους Χουάνκαρ, Βαγιαννίδη, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.

Υπενθυμίζεται ότι το “τριφύλλι” είχε επικρατήσει 3-0 στο ματς του Α’ γύρου, ενώ έχει συνολικά 6-1-0 στα τελευταία ματς ενάντια στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Η… προϊστορία

Οι δύο ομάδες την περσινή σεζόν συναντήθηκαν έξι φορές, αφού βρέθηκαν δύο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δύο για Κύπελλο Ελλάδος και δύο για τα Playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη σειρά των αγώνων επικράτησε πέντε φορές και υπήρξε μια ισοπαλία στην αναμέτρηση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας των δύο ομάδων για τα Playoffs.

Οι Πράσινοι δεν έχουν δεχθεί τέρμα στα πέντε τελευταία από το Βόλο, όπου μετρούν τέσσερις νίκες και μια λευκή ισοπαλία. Το σερί τους ξεκίνησε έπειτα από τη νίκη της ομάδας της Μαγνησίας με 3-1 στις 9 Ιανουαρίου 2022 για το πρωτάθλημα.

Ο Σπόραρ έχει σκοράρει στα πέντε από έξι τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού με το Βόλο σε όλες τις διοργανώσεις και δεν βρήκε δίχτυα μόνο στο φετινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν την σεζόν 2019-20, η οποία ήταν η πρώτη για τον Βόλο στην Super League. Στις 8 Δεκεμβρίου 2019 το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Χατζηγιοβάνη να ανοίγει το σκορ για τον Παναθηναϊκό και τον Μουνιόθ να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους πριν το τέλος του ημιχρόνου και αυτό το σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει δύο φορές με 2-0 στις αναμετρήσεις του Βόλου και την περσινή σεζόν για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έφυγε με το εντυπωσιακό 5-1 που είναι και η ευρύτερη νίκη του επί της ομάδας της Μαγνησίας, την οποία είχε κερδίσει πρώτη φορά με αυτό το σκορ και στο “Απόστολος Νικολαΐδης” στις 26 Σεπτεμβρίου 2021.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 5-11

Οι αποστολές

Βόλος: Κόστιτς, Καλαμπούκας, Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Καραγιάννης, Μεταξάς, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τάχατος, Μπερτόγλιο, Κόμπα, Ενγκίν, Κορνέ, Γκαρσία, Μωραΐτης, Ντέλετιτς, Κίτσος, Μύγας

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Ζέκα, Κλέινχεϊσλερ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ

Οι πιθανές ενδεκάδες
Βόλος: Κόστιτς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Ντέλετιτς, Μωραΐτης, Κόμπα, Γκαρσία

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης

Διαιτητής: Βεργέτης
Βοηθοί: Δημητριάδης, Απτόσογλου
4ος: Τσιάρας
VAR: Τσαγκαράκης, Σινιοράκης

Trending