Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ψαγμένα προγνωστικά: Βραδιά διπλασιασμών #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Με τις αναμετρήσεις του Άρη και του Παναθηναϊκού ασχολείται στη στήλη της Τετάρτης ο #Fidel.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Τελευταία αγωνιστική για την Stoiximan Super League το 2023, δεν θα μπορούσαν να στραφούν αλλού τα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης. Προχωράμε κατευθείαν στις αναμετρήσεις της ημέρας.

Ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία. Έχει στρώσει το πρόσωπο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία εδραιώθηκε στην πεντάδα και θέλει να ολοκληρώσει το 2023 με νίκη. Η Λαμία είναι ελαφρώς ντεφορμέ, όμως έχει το know how να βρίσκει τέρματα και να απειλεί φέτος. Εκτιμώ πως το goal/goal σε απόδοση διπλασιασμού είναι value, οπότε θα το κρατήσω.

Συνεχίζω από τη Μαγνησία, εκεί όπου ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Σε τραγική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, αποκλεισμός στην Ευρώπη, ήττα από τον Ατρόμητο, ενώ υπάρχει πολύ γκρίνια για τους Γιοβάνοβιτς και Μπρινιόλι. Ο Βόλος βρήκε δύο νίκες στη σειρά και αρχίζει να παίρνει ψυχολογία, ενώ με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο «τριφύλλι» θα ολοκληρώσει ιδανικά το 2023. Θα κρατήσω το goal/goal σε απόδοση 2.05 από τη Stoiximan, καθώς η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν με έχει πείσει καθόλου με τη φετινή εικόνα της.

Δώρα* και καθημερινές προσφορές* καθημερινά στην Stoiximan

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
17:00

Άρης – Λαμία

Goal/goal

2.00
BET: 25 units
Μονό
19:00

Βόλος – Παναθηναϊκός

Goal/goal

2.05
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending