Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Η θέση της ΑΕΚ για τα μέτρα της Κυβέρνησης

 

Η “Ένωση” στη συνάντηση του κ. Βρούτση με τους αντιπροσώπους των 14 ΠΑΕ σχετικά με τα μέτρα για την οπαδική βία πρότεινε να ανοίξουν τα γήπεδα για όσες ομάδες έχουν το σύστημα καμερών στις έδρες τους.

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου στη συνάντηση με την πολιτεία σχετικά με τα μέτρα της οπαδικής βίας τόνισε πως ο “Δικέφαλος” ταυτίζεται με τα μέτρα για την ταυτοπροσωπία των φιλάθλων, προτείνοντας στην Κυβέρνηση να ανοίξουν τα γήπεδα για όσες ομάδες έχουν εγκαταστήσει ήδη το σύστημα καμερών στις έδρες τους.

«Το θέμα της βίας είναι κοινωνικό και όχι απλά ποδοσφαιρικό. Εκμεταλλεύονται το ποδόσφαιρο για να παρησφύουν στο ποδόσφαιρο διαφόρων ειδών ακραία στοιχεία μεταξύ των οποίων και φασίστες. Πρόσφατα εμείς είχαμε θύμα και το εχουμε νιώσει το πετσί μας».

Ως ΑΕΚ δήλωσε πως «είμαστε ετοιμοι και αύριο ακόμη και αν μας ζητήσετε να τα θέσουμε κανονικά σε εφαρμογή. Είναι έτοιμα και δεν χρειάζονται τροποποιήσεις» και διευκρίνισε πως «όποιο γήπεδο είναι εντάξει και μπορεί να ελεγχθεί και να αποδειχθεί ότι ανταποκρίνεται, είναι άδικο να μένει κλειστό μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά και για όποια άλλη ομάδα θα πρέπει να ανοίξει και να παίξει με κόσμο». //ΝΚ

Περισσότερα

Click to comment

Trending