Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέφτει η αυλαία για το 2023 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #FIdel ολοκληρώνει τη σεζόν για το ελληνικό πρωτάθλημα με δυάδα σε απόδοση 2.26.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Άρης και Λαμία έκαναν το καθήκον τους για τα ψαγμένα προγνωστικά της Τετάρτης, ωστόσο ο Βόλος δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον Παναθηναϊκό για να επιβεβαιώσει το έτερο goal/goal της στήλης. Προχωράμε με τα σημερινά, εκ νέου από την Stoiximan Super League.

Ξεκινάω από τις Σέρρες και το Πανσερραϊκός – ΑΕΚ. Μισή ταξιδεύει η ομάδα του Αλμέιδα, καθώς υπάρχουν σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές, κάτι που επηρεάζει φυσικά τα πλάνα του Αργεντίνου τεχνικού. Ο Πανσερραϊκός είναι μία σφιχτή ομάδα, δεν παραδόθηκε άνευ όρων απέναντι στον Ολυμπιακό και φυσικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη Ένωση. Θα κρατήσω τον άσο με +2 ασιατικό χάντικαπ σε αυτή την αναμέτρηση.

Προχωρώ με την αναμέτρηση Κηφισιά – ΠΑΟΚ. Σε ξέφρενη πορεία ο «δικέφαλος του βορρά», εάν κερδίσει απόψε, τότε θα ολοκληρώσει το 2023 στην κορυφή του πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων των ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Μπορεί οι Κουλιεράκης, Τάισον και Ζίφκοβιτς να είναι εκτός, ωστόσο η ομάδα του Λουτσέσκου έμαθε να ζει με απουσίες. Κρατάω το διπλό.

Δώρα* και καθημερινές προσφορές* καθημερινά στην Stoiximan

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δυάδα απόδοσης 2.26
17:00

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ

1 (+2 ΑΗ)

1.57
20:00

Κηφισιά – ΠΑΟΚ

2

1.44
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending