Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Το πάλεψε αλλά…

 

Άδεια Χριστουγέννων οι κυανέρυθροι που γυρίζουν την Τρίτη (26/12) στις προπονήσεις 

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πέρασε αφήνοντας μία πικρή γεύση στον Βόλο, που αν μη τι άλλο το τελικό 0-3 τον αδικεί…

Η εικόνα του Βόλου δεν ήταν αυτή που να δικαιολογεί αυτό το σκορ, όμως οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, το έκαναν αναπόφευκτο!

Τι εννοούμε;

Το παιχνίδι  – όπως και κάθε παιχνίδι – κρίθηκε από στιγμές. Η φάση του 48′ στο χτύπημα του Μπερνάρ στον Τσοκάνη (τον πάτησε), έκρινε στην ουσία το αποτέλεσμα, από την στιγμή που ο Βόλος λίγο αργότερα έχασε τον αρχηγό του από το συγκεκριμένο χτύπημα!

Είδαμε με το που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Τσοκάνης, ο Παναθηναϊκός βρήκε χώρο στην μεσαία γραμμή και ο Ιωαννίδης έκανε την κούρσα ανενόχλητος βγάζοντας την μπαλιά στον Γερεμέγεφ που σκόραρε και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του τριφυλλιού.

Η φάση του 48′ όμως είχε άλλη μία ανάγνωση, από την στιγμή που το  φάουλ του Μπερνάρ ήταν ο ορισμός της κάρτας με τον Βεργέτη όμως να κλείνει τα μάτια και να μην αποβάλει τον Βραζιλιάνο!

Αν ο Παναθηναϊκός έμενε με παίκτη λιγότερο από την αρχή του β’ μέρους, θα μιλούσαμε για ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Η απώλεια του Τσοκάνη και η μη αποβολή του Μπερνάρ, ήταν λοιπόν οι στιγμές που έκριναν το ματς.

Από εκεί και πέρα ο Βόλος έτσι κι αλλιώς δεν ήταν το φαβορί, όμως πάλεψε και θα παλεύει από εδώ και στο εξής όλα τα παιχνίδια του, έτσι θα κάνει και στη Νέα Φιλαδέλφεια με την επανέναρξη του πρωταθλήματος την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου κόντρα στην ΑΕΚ.

Μέχρι τότε οι κυανέρυθροι μετά την σημερινή προπόνηση θα έχουν την Χριστουγεννιάτικη άδεια, επιστρέφοντας στο γήπεδο την Τρίτη (26/12) το απόγευμα.

Στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε και ο Τάσος Τσοκάνης, που θα υποβληθεί σε μαγνητική, όμως δεν εκφράζονται φόβοι για την κατάστασή του.

 

 

 

Trending