Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Βιλερμπάν – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Βιλερμπάν – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • »Αστρομπάλ» (8.500).
  • Πέρυσι ο Ολυμπιακός έχασε στη Γαλλία.
  • Πρώτη επίσκεψη των Πειραιωτών στο νέο γήπεδο.

Ρεπορτάζ Βιλερμπάν

«Λαθρεπιβάτης» της διοργάνωσης μοιάζει και φέτος. Η Βιλερμπάν μπορεί να έφερε τον διάσημο σε όλους Ποτσέκο στον πάγκο της αλλά δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα δεδομένα του καινούργιου τεχνικού που θέλει προφανώς μεγαλύτερο μπάτζετ για να κάνει δουλειά και η ομάδα βρίσκεται σε κρίση. Δύσκολα θα περάσει έως το τέλος της σεζόν, άγνωστες οι αποφάσεις που θα παρθούν το καλοκαίρι. Πάντως στο νέο της γήπεδο έχει δυσκολέψει αρκετούς αντιπάλους και αναμένεται να κάνει το ίδιο και με τον Ολυμπιακό.

Stat attack: Δέχεται σταθερά πάνω από 80 πόντους.

Απουσίες: Δεν αναφέρεται κάτι.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός τα έκανε «θάλασσα» στην Μπολόνια. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα εάν και ήταν μπροστά για όλο το ματς έχασαν στο τέλος και ξεσήκωσαν ξανά τον κόσμο τους. Γενικά λίγα πράγματα την φετινή σεζόν, πρέπει να γίνει μεγάλη δουλειά ώστε να υπάρξει κάποια βελτίωση και να μπορέσουν όλα να ξαναμπούν στη θέση τους. Πάντως το ματς στη Γαλλία θεωρείται… must win και εάν δεν έρθει η νίκη θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις και κινήσεις πολλές, καθώς το τρένο της τετράδας χάνεται ενώ οι κουβέντες για Final 4 περιορίζονται.

Stat attack: Έμεινε για δεύτερο ματς κάτω από 70 πόντους.

Απουσίες: Δεν αναφέρεται κάτι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός προγνωστικά

Τόσο καταστροφικός που είναι ο Ολυμπιακός, μπορεί να κρατήσει χαμηλά το σκορ η αλήθεια είναι, επιλογή το Under 156,5 σε αποδεκτή απόδοση.

Μονό
20:45

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός

Under 156,5

1.76
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending