Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μιλάνο – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μιλάνο – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μιλάνο – Παναθηναϊκός προγνωστικά

  • Γήπεδο: «Mediolanum Forum».
  • Διαιτητές: Γιαβόρ, Νέντοβιτς, Μπουμπερ.
  • Προϊστορία: Ο Παναθηναϊκός μετράει 15 νίκες σε 24 αναμετρήσεις από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Μιλάνο

Μετά το σπουδαίο διπλό στη Βαρκελώνη, ήρθε και η εντός έδρας άνετη νίκη επί της Βιλερμπάν και συνεχώς ανεβαίνει στη βαθμολογία. Παρόλο που δεν έχει στη διάθεσή της τον Μίροτιτς εδώ και καιρό, έχει βρει τις λύσεις στο πρόσωπο του Σιλντς, που για ακόμη μια φορά ήταν κομβικός απέναντι στους Γάλλους με 13 πόντους, ενώ ο ανεβασμένος Μέλι πέτυχε 17.

Stat attack: Σουτάρει με 39,7% στο τρίποντο, έχοντας το δεύτερο καλύτερο ποσοστό στη διοργάνωση.

Απουσίες: Εκτός παραμένουν οι Μίροτιτς, Λο και Ρίτσι.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκός 

Η ομάδα του Αταμάν προέρχεται από την πιο δύσκολη νίκη της σεζόν μέχρι στιγμής, αφού το βράδυ της Τετάρτης επικράτησε της Μονακό στο Πριγκιπάτο με 91-90. Σε ένα ματς για γερά νεύρα, το λάθος του Οκόμπο έδωσε την ευκαιρία στον Γκριγκόνις να πετύχει buzzer beater τρίποντο και να ανεβάσει τον Παναθηναϊκό στην 6η θέση με ρεκορ 8-7.

Stat attack: Είναι 4ος σε κλεψίματα με 7,5 ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Mοναδικός απών ο Παπαπέτρου.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μιλάνο – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Η Αρμάνι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και οι δυο ομάδες δείχνουν να είναι σε καλό φεγγάρι. Οι απουσίες των Μίροτιτς και Λο είναι κοβμικές, αλλά δεν έχουν εμποδίσει την ομάδα του Μεσίνα να κάνει μεγάλες νίκες όπως αυτή στη Βαρκελώνη. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που είπαμε πριν λίγες μέρες, τη μεγάλη νίκη. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και σίγουρα θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία της ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι αρκετό για να φύγει με ένα εύκολο διπλό από το Μιλάνο. Σωστά είναι ισορροπημένο το σετ. Εμείς θα πάμε στους πόντους. Η Αρμάνι σκοράρει σχεδόν 80 πόντους και ο Παναθηναϊκός κάτι παραπάνω από 82. Παίρνουμε το over λοιπόν σε ένα εφικτό line.

Μονό
21:45

Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός

Over 158,5

1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending