Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άρσεναλ ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λίβερπουλ – Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Λίβερπουλ – Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Λίβερπουλ – Άρσεναλ προφγωνστικά

  • «Άνφιλντ» (54.074), Λίβερπουλ.
  • Διαιτητής: Κρις Κάβανα.
  • Η Λίβερπουλ έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία δέκα ματς απέναντι στην Άρσεναλ.
  • Εντός έδρας η Λίβερπουλ έχει απολογισμό 7-3-0 στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος με την Άρσεναλ, και απολογισμό 8-5-0 στα τελευταία 13 επίσημα.
  • Σε οκτώ από τα τελευταία εννιά μεταξύ τους παιχνίδια για την Premier League επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Ρεπορτάζ Λίβερπουλ

Για πρώτη φορά μετά από έντεκα συνεχόμενες νίκες στην σεζόν, η Λίβερπουλ απέτυχε να κερδίσει εντός έδρας στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρά τις 34 τελικές που κατέγραψαν, οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα κι έμειναν στο 0-0 με τη μισητή αντίπαλο. Έτσι, παραχώρησαν την πρωτιά στην αποψινή τους αντίπαλο, με στόχο να την πάρουν πίσω απόψε. Η Λίβερπουλ έβγαλε αντίδραση στο Carabao Cup, διαλύοντας με 5-1 τη Γουέστ Χαμ. Ζόμποσλαϊ (28’), Τζόουνς (56’) και Χάκπο (71’) έδωσαν προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του Κλοπ, με τον Μπόουεν να μειώνει στο 77’. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε χάρη σε τέρμα του Σαλάχ (82’) και δεύτερο γκολ του Τζόουνς (84’).

Stat attack: Νίκη με over 2,5 έχει πετύχει σε έξι από τα τελευταία επτά ματς της εντός έδρας.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Ρόμπερτσον, ΜακΆλιστερ, Ζότα, Μάτιπ, Τιάγκο και Μπαϊτσέτιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας – Χράφενμπερχ, Έντο, Ζόμποσλαϊ – Σαλάχ, Ντίαζ, Νούνιεζ.

Ρεπορτάζ Άρσεναλ

Πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν και κέρδισε άνετα την Μπράιτον για να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά από ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο που δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ από κόρνερ του Σάκα και κεφαλιά του Ζεσούς, μετά από κεφαλιά του Φαν Χέκε στο 53’. Ο Χάβερτζ καθάρισε το ματς με πλασέ στο 89’ για το τελικό 2-0, φέρνοντας τους «κανονιέρηδες» στους 39 βαθμούς. Εντυπωσιακή αμυντικά η εμφάνιση της ομάδας του Αρτέτα, καθώς έγινε η πρώτη που κρατά το μηδέν κόντρα στην Μπράιτον για την Premier League, σταματώντας ένα σερί 32 αγώνων ακατάπαυστου σκοραρίσματος των «γλάρων».

Stat attack: Σε έξι από τα οκτώ εκτός έδρας ματς της για το πρωτάθλημα επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Σίγουρες οι απουσίες των Τίμπερ, Πάρτεϊ, Τομιγιάσου και Βιέιρα, αμφίβολοι οι Ζορζίνιο και Ελνένι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράγια – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Έντεγκαρντ, Ράις, Χάβερτζ – Σάκα, Μαρτινέλι, Ζεσούς.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λίβερπουλ – Άρσεναλ προγνωστικά

Ματσάρα κορυφής στο «Άνφιλντ» με τη Λίβερπουλ να ψάχνει την επιστροφή στις νίκες και την Άρσεναλ να θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι θα χρειαστεί να παίξουν προσεκτικά, απέναντι στην εκρηκτική επίθεση των «κόκκινων» και μέχρι στιγμής φέτος δείχνουν σταθεροί στην άμυνα. Θα επιλέξουμε τα 2-3 γκολ στο 1.95 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending