Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ζόρια για Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ #Bats

Ο #Bats ξεκινά την εορταστική περίοδο με τέσσερις αγγλικές επιλογές, που φτάνουν έως το 2.31.

Η «κουτσουρεμένη» αγωνιστικά περίοδος των εορτών ξεκινά, τα προγνωστικά όμως δεν σταματούν, αλλά… κορυφώνονται στη γηραιά Αλβιώνα.

Προγνωστικά: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανοίγει η αυλαία της Premier League για σήμερα, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες έχουν 27 και 28 πόντους αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι πάνε «τρένο» τον τελευταίο καιρό εντός έδρας με απολογισμό 5-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αντίθετα η Γιουνάιτεντ ζορίζεται μακριά από το γήπεδό της. Υπερπολύτιμος ο βαθμός της ισοπαλίας που απέσπασε στο «Άνφιλντ» για την ψυχολογία της ομάδας, αλλά δεν μπορεί να κρύψει τα τεράστια προβλήματα στην εικόνα της ομάδας.

Οι απρόβλεπτες διαθέσεις των «κόκκινων διαβόλων» μας αποτρέπουν από το να πάμε σε σημείο, αν και τα «σφυριά» έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως και στα έξι τελευταία ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο, ακόμα και σε αυτό που έληξε ισόπαλο, η Γουέστ Χαμ άνοιξε το σκορ. Αξίζει μια ζαριά στο anytime score 1-0, που πληρώνει 1.96 στη Novibet.

Λούτον – Νιούκαστλ

Στην έδρα της μαχητικής Λούτον δοκιμάζεται η Νιούκαστλ με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στην πεντάδα. Το 3-0 επί της Φούλαμ έφερε ηρεμία στην ομάδα του Χάου, μετά από ένα σερί τριών ηττών, αλλά οι αμέτρητοι τραυματισμοί που τη μαστίζουν κάνουν δύσκολο το έργο της. Πάντα ανταγωνιστικοί στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ» οι γηπεδούχοι, θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν και να πάρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Πάντως στα ματς με τις ισχυρές ομάδες της λίγκας βρίσκει γκολ (Λίβερπουλ 1-1, Σίτι 1-2, Άρσεναλ 3-4), αλλά η άμυνά της την προδίδει. Και σίγουρα η απουσία του Λόκγιερ, που ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα στο ματς με την Μπόρνμουθ, θα την αποδιοργανώσει ακόμα περισσότερο. Αξίζει να πάρουμε το goal/goal & over 2,5 στο 2.31 της WinMasters.

Προγνωστικά: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόρνμουθ

Ντεμπούτο κάνει σήμερα στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, μετά την απομάκρυνση του Στιβ Κούπερ. Ο Πορτογάλος έχει δύσκολο έργο, καθώς πρέπει να οδηγήσει στην σωτηρία μια ομάδα που βρίσκεται σε κάκιστη φόρμα. Συνήθως τέτοια ματς αποτελούν ευκαιρίες για αντίδραση, κυρίως εντός έδρας, αλλά η Μπόρνμουθ μοιάζει πολύ δυνατή αυτή την στιγμή για να την πατήσει. Ακόμα κι αν αυτό συμβεί, αξίζει να πάμε με τους φιλοξενούμενους όταν δίνονται σε ίδια απόδοση με τη Νότιγχαμ. Άλλωστε είναι αήττητοι στα τελευταία πέντε ματς (4-1-0) και στα τελευταία έξι απέναντι στην σημερινή τους αντίπαλο. Πάμε με κάλυψη στο combo Χ2 & over 1,5, με απόδοση 1.91 στη Novibet.

Φούλαμ – Μπέρνλι

Η φορμαρισμένη Φούλαμ υποδέχεται την Μπέρνλι στο «Κρέιβεν Κότατζ», με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Η ήττα με 3-0 από τη Νιούκαστλ πόνεσε, κι ο Σίλβα δεν παρέλειψε να διαμαρτυρηθεί για την κόκκινη του Χιμένεζ που έκρινε το παιχνίδι. Εντός έδρας είναι καταπληκτική τον τελευταίο καιρό με τρεις συνεχόμενες νίκες. Απέναντί της η προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας. Σε δύσκολη θέση ο Κομπανί μετά το πολύ κακό ξεκίνημα, θα αναζητήσει αντίδραση η ομάδα του που πάντα παίζει για το γκολ. Είναι ματς που ενδείκνυται για υψηλό σκοράρισμα, οπότε θα στηρίξουμε τους Λονδρέζους με το combo 1Χ & goal/goal στο 2.28 του Betshop.

Ζόρια για Γιουνάιτεντ και ΝιούκαστλΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ζόρια για Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ

Περισσότερα

Click to comment

Trending