Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σαββατιάτικα φαβορί έως 2.80 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Στήλη Σαββάτου και ο #Fidel ασχολείται αποκλειστικά με αναμετρήσεις από την Premier League σε αποδόσεις έως 2.80.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Καλό Σαββατοκύριακο να ευχηθώ. Και επειδή δεν γνωρίζω εάν θα γράψω για Κυριακή, να ευχηθώ προκαταβολικά καλές γιορτές σε όλους. Επιστρέφω όμως στο παρόν για να γράψω τα ψαγμένα προγνωστικά του Σαββάτου.

Ξεκινάω τη σημερινή στήλη από την αναμέτρηση Τότεναμ – Έβερτον. Αρχίζει και βρίσκει ξανά τα πατήματά της η γηπεδούχος, η οποία βρίσκεται στο -6 από την κορυφή. Με τέσσερις σερί νίκες πηγαίνει στο Λονδίνο η Έβερτον, αλλά η έξοδός της είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Η Τότεναμ μπορεί να διαθέτει κομβικές απουσίες, όμως αν βρει ρυθμό, δεν πιάνεται. Κρατάω τον άσο του 1.85 από τη Novibet.

Από εκεί και πέρα, θα σταθώ και σε μία δυάδα. Θα πάρω τη νίκη της Νιούκαστλ απέναντι στη Λούτον κι εκείνη της Φούλαμ απέναντι στην Μπέρνλι. Αμφότερες διαθέτουν ποιοτικότερο υλικό και φέτος έχουν παρουσιάσει θελκτικότερα δείγματα. Η Νιούκαστλ έμαθε να ζει με τις απουσίες της, ενώ η Φούλαμ καλείται να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε μία ομάδα του… χεριού της.

Σαββατιάτικα φαβορί έως 2.80ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σαββατιάτικα φαβορί έως 2.80

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
17:00

Τότεναμ – Έβερτον

1

1.85
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.80
17:00

Λούτον – Νιούκαστλ

2

1.65
17:00

Φούλαμ – Μπέρνλι

1

1.70
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending