Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δύο combo γεμάτα γκολ έως 2.05 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Με την αναμέτρηση Γουλβς – Τσέλσι πιάνεται παραμονή Χριστουγέννων ο #Fidel καταλήγοντας σε δύο combo.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Χθες δεν ήξερα εάν θα γράψω και για Κυριακή. Τελικά υπήρξε έμπνευση και διάθεση για αρθρογραφία, οπότε άνοιξα τον… πάπυρό μου, πήρε την πένα μου και ξεκίνησα τη συγγραφή για τα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης της Κυριακής.

Μία αναμέτρηση στη σημερινή ημέρα, οπότε θα ασχοληθώ με αυτό. Η Γουλβς υποδέχεται στο «Μολινό» την Τσέλσι. Αναμέτρηση που άλλες χρονιές θα είχαμε ευδιάκριτο φαβορί, όμως τα τελευταία 1-2 χρόνια οι «μπλε» βολοδέρνουν στα χαμηλά ή μεσαία στρώματα της βαθμολογίας και αδυνατούν να διαχειριστούν το υλικό τους.

Μία τους ύψους και μία του βάθους η ομάδα του Ποτσετίνο. Δεν πιστεύω πως προλαβαίνει το τρένο της Ευρώπης. Θα κυνηγήσει το Carabao Cup, μπας και πάρουν μια χαρά οι Λονδρέζοι. Εξαιρετική εντός η Γουλβς, κέρδισε τη Σίτι και την Τότεναμ με 2-1, ενώ έκοψε βαθμούς από Άστον Βίλα και Νιούκαστλ.

Αναμέτρηση με ρυθμό και γκολ περιμένω. Γι’ αυτό θα ποντάρω αρχικά στο goal/goal με over 0,5 ημίχρονο που διπλασιάζει, ενώ εν συνεχεία θα πάρω και το combo του over 1,5 με over 8,5 προσπάθειες στην εστία.

Δύο combo γεμάτα γκολ έως 2.05ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δύο combo γεμάτα γκολ έως 2.05

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
15:00

Γουλβς – Τσέλσι

Goal/goal & over 0,5 ημίχρονο

2.05
BET: 25 units
Μονό
15:00

Γουλβς – Τσέλσι

Over 1,5 & over 8,5 προσπάθειες στην εστία

1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending