Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γαλατασαράι ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι προγνωστικά

  • «Σουκρού Σαράτσογλου» (47.834), Κωνσταντινούπουλη.
  • Διαιτητής: Αρντά Καρντεσλέρ.
  • Η Γαλατασαράι έχει το προβάδισμα στις τελευταίες αναμετρήσεις τους, με απολογισμό 4-1-2.
  • Εκτός έδρας η Γαλατά έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία έξι ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.
  • Σε πέντε από τα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το no goal.

Ρεπορτάζ Φενέρμπαχτσε

Παραλίγο να… αυτοκτονήσει στο Καϊσέρι η Φενέρμπαχτσε, αλλά τελικά πήρε τη νίκη που τη διατήρησε στην κορυφή. Με γκολ των Ουντέρ (8’) και Μπατσουαγί (40’) προηγήθηκε με 2-0, όμως η Καϊσέρισπορ μείωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Το δεύτερο γκολ του Μπατσουαγί στο 50’ φάνηκε να καθαρίζει το ματς, ωστόσο οι γηπεδούχοι επέστρεψαν κι έφτασαν στην ισοφάριση. Τελικά, ο Βέλγος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ με πέναλτι στο 79’ για να χαρίσει το τρίποντο στη Φενέρ και να την κρατήσει μπροστά από τη Γαλατασαράι στην ισοβαθμία.

Stat attack: Μετρά πέντε συνεχόμενα over 3,5.

Απουσίες: Σίγουρη η απουσία του Λίνκολν, ενώ οι Τζέκο, Κεντ, Λουάν Πέρες και Ζάιτς είναι εξαιρετικά αμφίβολοι λόγω τραυματισμού. Τιμωρημένοι οι Φρεντ και Γιαντάς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λιβάκοβιτς – Οσάγι-Σάμιουελ, Ακαϊντίν, Τζίκου, Καντιόγλου – Γιουκσέκ, Μιγκέλ Κρέσπο – Ουντέρ, Σιμάνσκι, Τάντιτς – Μπατσουαγί.

Ρεπορτάζ Γαλατασαράι

Μάλλον πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, η Γαλατασαράι υπέταξε την Καραγκουμρούκ. Στο 40’ ο Ακτούρκογλου πέτυχε το γκολ που έμελλε να είναι το μοναδικό στην αναμέτρηση, όταν εκμεταλλεύτηκε γκάφα του τερματοφύλακα σε σουτ του Ντέμιρμπαϊ και πήρε το ριμπάουντ από κοντά. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πίεσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο η Γαλατά κράτησε το μηδέν και πανηγύρισε μια δύσκολη νίκη, η οποία τη διατήρησε στην ισοβαθμία με τη Φενέρμπαχτσε.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς της σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ολιβέιρα και Σάντσεζ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μουσλέρα – Μπόι, Νέλσον, Μπαρντακτσί, Μπ. Γιλμάζ – Τορέιρα, Ντέμιρμπαϊ – Ζιγές, Μέρτενς, Ακτούρκογλου – Ικάρντι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι προγνωστικά

Μάχη κορυφής στην Πόλη με στόχο το προβάδισμα για τον τίτλο, μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων της Τουρκίας. Αμφότερες παίζουν σε υψηλό ρυθμό και αρκετά επιθετικά, οπότε αναμένουμε κι εδώ το σκορ να ξεφύγει. Το goal/goal & over 2,5 πληρώνει 1.83 στην Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending