Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το θέλει περισσότερο η Φενέρ #Jimandrez

προγνωστικά

Προγνωστικό: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη προγνωστικών και ποντάρισμα στο τουρκικό ντέρμπι ανάμεσα σε Φενέρ και Γαλατασαράϊ.

Καλησπέρα σε όλους. Χριστούγεννα ήρθαν, στοίχημα έχουμε και τα προγνωστικά μας σε εορταστικό ρυθμό θα κινηθούν απόψε ώστε να πάμε τα απαραίτητα ταμεία πριν τις γιορτινές ημέρες. Πάμε να δούμε αμέσως τις επιλογές της ημέρας όπου θα κινηθούμε… τουρκικά.

Προγνωστικά: «Διψάει» περισσότερο η Φενέρ

Κακά τα ψέματα ο αγώνας που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα είναι εκείνος ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι. Τεράστιο παιχνίδι όπως και να έχει, αγώνας που έχει απίστευτη σημασία καθώς και οι δύο είναι στην πρώτη θέση. Οι γηπεδούχοι μετά την περσινή κακή σεζόν το καλοκαίρι ενισχύθηκαν και εμφανίζονται έτοιμοι για μεγάλα πράγματα.

Με Τζέκο, Τάντιτς, Μπατσουαγί χτυπάνε κάθε παιχνίδι και θέλουν απόψε να πάρουν μεγάλη ρεβάνς μετά τις δύο περσινές τριάρες. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη παρουσιάζουν την ίδια εικόνα με πέρυσι στο πρωτάθλημα, έχουν αδυναμίες από την άλλη αμυντικά ιδίως και γενικά δείχνουν ένα βαθμό κάτω από πέρυσι. Τα ντέρμπι βέβαια τα χτυπάει, δείχνει να έχει χαρακτήρα και να θέλει να πάρει απόψε μία ακόμα σπουδαία νίκη.

Πολλαπλή ανάγνωση έχει ο αγώνας θα έχει μπόλικη ένταση ο αγώνας και αρκετό πάθος όπως αρμόζει σε ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι με τέτοιο μίσος. Η ισοπαλία υπάρχει αρκετά σαν ενδεχόμενο, η Φενέρμπαχτσε όμως έχει περισσότερη ανάγκη το τρίποντο και δείχνει περισσότερο ανεβασμένη. Η επιλογή μας είναι το 1Χ μαζί με Over 1,5 σε αποδεκτή απόδοση.

Μονό
18:00

Φενερμπαχτσέ – Γαλατασαράι

1Χ & over 1,5

1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending