Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γκολ με το τσουβάλι στην Boxing Day #Bats

Τέσσερα σημεία από τις τρεις αναμετρήσεις της Premier League έχει ο #Bats για τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Πιστοί στις παραδόσεις οι Άγγλοι, έχουν κανονικό πρόγραμμα σήμερα, με ματσάρες που προσφέρονται για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Νιούκαστλ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» ξεκινά η δράση για σήμερα με την αναμέτρηση της Νιούκαστλ κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Πολλά τα προβλήματα για τους γηπεδούχους, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και ψάχνουν να βρουν μια σταθερότητα. Κάκιστη εμφάνιση κόντρα στη Λούτον και δίκαιη ήττα με 1-0 το Σάββατο, η οποία τους έριξε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Εντός έδρας πάντως σπάνια γκελάρουν στο πρωτάθλημα, αφού πέρα από τη Λίβερπουλ έχουν κερδίσει όποια άλλη ομάδα έχουν αντιμετωπίσει.

Ανεβασμένη φάνηκε παρά την ήττα από την Μπόρνμουθ η Νότιγχαμ Φόρεστ, στο ντεμπούτο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο της. Παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 23’, κόντεψε να πάρει την ισοπαλία πριν δεχτεί γκολ στο 90+4’. Ενθαρρυντική εμφάνιση αλλά σήμερα το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα. Συν τοις άλλοις, μιλάμε για μια από τις τέσσερις χειρότερες ομάδες της Premier League εκτός έδρας. Περιμένουμε υψηλό ρυθμό από νωρίς και μια Νιούκαστλ που θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια. Οι απουσίες της ωστόσο είναι αρκετές για να μην εμπιστευτούμε την ομάδα του Χάου.

Αντ’ αυτού, πάμε σε δύο ειδικές επιλογές: γκολ πριν την συμπλήρωση των 28 λεπτών στο 1.90 της Stoiximan, αλλά και να καταγράψουν οι γηπεδούχοι τουλάχιστον 17 τελικές, με απόδοση 2.10 στη Novibet. Οι «καρακάξες» έχουν μέσο όρο 16,8 τελικών ανά ματς στο γήπεδό τους για το πρωτάθλημα, οπότε ουσιαστικά θέλουμε να ξεπεράσουν οριακά τα συνηθισμένα τους στάνταρ.

Μπόρνμουθ – Φούλαμ

Συνεχίζουμε με το Μπόρνμουθ – Φούλαμ τις σημερινές μας επιλογές. Όπως προαναφέραμε η Μπόρνμουθ προέρχεται από πύρρειο νίκη στην έδρα της Νότιγχαμ με 3-2, ενώ η Φούλαμ ηττήθηκε με 2-0 στο σπίτι της από την Μπέρνλι. Το μομέντουμ δείχνει έδρα και το 2.15 του άσου είναι αρκετά ελκυστικό, αλλά… το χέρι δεν πάει. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε φόρμα πρωταθλητισμού, με πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδι. Κάποια στιγμή όμως αυτό το σερί θα σταματήσει, κι η «πονηρή» ομάδα του Μάρκο Σίλβα μπορεί να το βάλει σε κίνδυνο.

Κοινός παρονομαστής σε αυτά τα ματς για τα «κεράσια» είναι η δεινότητα στο σκοράρισμα. Σε όλα αυτά πέτυχαν τουλάχιστον δύο τέρματα, σε τρία από αυτά έβαλαν τρία. Μόνο εμπιστοσύνη δεν εμπνέει η άμυνα των Λονδρέζων από την πλευρά της, οπότε αξίζει να πάρουμε το over 1,5 της Μπόρνμουθ στο 2.07 της WinMasters. Είτε το ματς βγει 5-0, είτε 2-4 θα είμαστε κερδισμένοι.

Μπέρνλι – Λίβερπουλ

Μετά το σπουδαίο διπλό στο Λονδίνο, με 2-0 επί της Φούλαμ, η Μπέρνλι υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο «Τερφ Μουρ». Ενδιαφέρουσα πρόκληση για το σύνολο του Κλοπ, μετά την ισοπαλία 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Άρσεναλ. Αυτό που έμαθαν μετά τα ματς με τους «κανονιέρηδες» και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι «κόκκινοι», είναι πως πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους στα εκτός έδρας ματς αν θέλουν τον τίτλο, γιατί κάποια στιγμή θα έρχονταν κι οι γκέλες στο «Άνφιλντ».

Η ομάδα του Κομπανί τη γλίτωσε φτηνά στο «Κρέιβεν Κότατζ», ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά απέδειξε και την επιθετική της δεινότητα στο δεύτερο. Πάντα παίζει ανοιχτά και το έχει πληρώσει στα ματς με το «big six», αφού σε όλα έχει δεχτεί τουλάχιστον τρία γκολ. Με την επίθεση-φωτιά που έχει η Λίβερπουλ, κι εδώ αναμένουμε το σκορ να ξεφύγει. Πάμε με το over 3,5 στο 2.20 της Betsson.

Γκολ με το τσουβάλι στην Boxing DayΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Γκολ με το τσουβάλι στην Boxing Day

Περισσότερα

Click to comment

Trending