Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα προγνωστικά

  • «Ολντ Τράφορντ» (75.635), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Κρεγκ Πόουσον.
  • Η Γιουνάιτεντ υπερτερεί στην προϊστορία της με την Άστον Βίλα, έχοντας απολογισμό 17-5-2 στα τελευταία 24 μεταξύ τους ματς.
  • Στα τελευταία δώδεκα ματς της απέναντι στην Άστον Βίλα ως γηπεδούχος, η Γιουνάιτεντ μετρά δέκα νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.
  • Σε τρία από τα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 3,5.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία γνώρισε νέα ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Σε ένα ματς χαμηλού ρυθμού και λίγων φάσεων, οι «κόκκινοι διάβολοι» πλήρωσαν τα κενά και λάθη της άμυνάς τους και έχασαν με 2-0, χάρη σε γκολ του Μπόουεν (72’) και του Κούντους (78’). Παρέμεινε στους 28 βαθμούς και έπεσε στην 8η θέση της βαθμολογίας η ομάδα του Τεν Χαγκ, με τον Ολλανδό τεχνικό να βρίσκεται… υπ’ ατμόν.

Stat attack: Δεν έχει σκοράρει σε τέσσερα σερί ματς, για πρώτη φορά από το 1992.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Κασεμίρο, Μαρτίνεζ, Μάουντ, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μαλάσια και Ντιαλό, ενώ αμφίβολοι λόγω ασθένειας είναι οι Βαράν, Χόιλουντ και Μαρσιάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ονανά – Γουάν-Μπισάκα, Έβανς, Βαράν, Σο – Έρικσεν, ΜακΤόμινεϊ – Άντονι, Μπρούνο Φερνάντες, Γκαρνάτσο – Ράσφορντ.

Ρεπορτάζ Άστον Βίλα

Έχασε μοναδική ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας, παραχωρώντας ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Σε μια κακή για αυτήν βραδιά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις και δέχτηκε γκολ πρώτη στο 87’. Ωστόσο, κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας με κεφαλιά του Τζανιόλο από σέντρα του Λουίζ στο 90+7’. Μεγάλη γκέλα για τους «βίλανς» κόντρα στην ουραγό, με την οποία έφτασαν τους 39 βαθμούς και παρέμειναν στην τρίτη θέση. Έτσι είδαν το σερί 15 νικών τους εντός έδρας στο πρωτάθλημα να σταματά, αλλά τουλάχιστον παρέμειναν αήττητοι στο «Βίλα Παρκ».

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ σε έντεκα από τα 13 εκτός έδρας ματς της στην σεζόν.

Απουσίες: Απόντες λόγω τραυματισμού οι Μινγκς, Τίλεμανς, Μπουεντία, Τραορέ και Όλσεν, αλλά κι οι τιμωρημένοι Κας και Καμαρά. Αμφίβολος ο Τόρες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μαρτίνεζ – Κόνσα, Κάρλος, Λενγκλέ, Ντιν – Μπέιλι, Ντόουγκλας Λουίζ, ΜακΓκιν, Τζανιόλο – Ντιαμπί, Γουότκινς.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα προγνωστικά

Σε θλιβερή κατάσταση η Γιουνάιτεντ που πέρα από τα αρνητικά αποτελέσματα, παίζει και με πολλές απουσίες. Αυτή την στιγμή δε μοιάζει ικανή να αντιδράσει ακόμα και στο «Ολντ Τράφορντ», εκεί όπου έχει χάσει ήδη τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα. Ο Έμερι είναι… «μανούλα» σε τέτοια ματς και η ομάδα του ξέρει να χτυπά στα κενά των αντίπαλων αμυνών. Θα πάρουμε το over 1,5 φιλοξενούμενου στο 2.00 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending