Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νιου Γιορκ Νικς – Μιλγουόκι Μπακς ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Νιου Γιορκ Νικς – Μιλγουόκι Μπακς προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Νιου Γιορκ Νικς – Μιλγουόκι Μπακς ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των Χριστουγέννων Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Νιου Γιορκ Νικς – Μιλγουόκι Μπακς προγνωστικά

  • Γήπεδο: «Madison Square Garden».
  • Προϊστορία: Οι Μπακς έχουν κερδίσει και τις εννέα αναμετρήσεις απέναντι στους Νικς, από το Νοέμβριο του 2021 έως και σήμερα.

Ρεπορτάζ Νιου Γιορκ Νικς

Οι Νικς (16-12) είναι δωδέκατοι στην Ανατολική περιφέρεια και τρέχουν 12-7 απέναντι σε ομάδες της Ανατολής. Το Σάββατο φιλοξένησαν και πάλι τους Μπακς και γνώρισαν μία άνετη ήττα με σκορ 111-130. Ο Μπράνσον αποδίδει τα μέγιστα, συγκεκριμένα απέναντι στους Μπακς τελείωσε με 36/3/7. Η απουσία του Μίσελ Ρόμπινσον είναι πολύ αισθητή, μιας και χωρίς αυτόν η ομάδα δεν έχει κανέναν πρωτοκλασάτο παίκτη για να προστατέψει και να καθαρίσει τη ρακέτα.

Stat attack: Είναι η ομάδα που κάνει τα πέμπτα λιγότερα λάθη ανά αγώνα, με 12,9.

Απουσίες: Οι Μίτσελ Ρόμπινσον και Τζέρικο Σιμς δεν θα είναι στην διάθεση του κόουτς Νερς, όπως πιθανότατα ούτε ο ΝταΚαν Τζέφριζ.

Ρεπορτάζ Μιλγουόκι Μπακς

Οι Μπακς (22-7) είναι δεύτεροι στην Ανατολή και έχουν σερί 18-7 απέναντι σε ομάδες της περιφέρειας τους. Το Μιλγουόκι είναι αήττητο στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις, με τους Γιάννη και Λίλαρντ να έχουν βρει ρυθμό. Σε αυτό το διάστημα ο Γιάννης μετρά 32,1/11,5/6,1 ανά αγώνα. Εμφανώς βελτιωμένα είναι και τα νούμερα του Λίλαρτ, με τον Αμερικανό να έχει  26,8/5,1/7,1 στις οκτώ αυτές αναμετρήσεις. Το Σάββατο το Μιλγούοκι δεν κινδύνευσε καθόλου αφού δεν έχασε το προβάδισμα μετά την πρώτη περίοδο.

Stat attack: Οι Μπακς με 124,6 πόντους ανά αγώνα, έχουν την δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση στη λίγκα.

Απουσίες: Μοναδική επιβεβαιωμένη απουσία είναι αυτή του Τζέι Κρόουντερ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Νιου Γιορκ Νικς – Μιλγουόκι Μπακς προγνωστικά

Οι Νικς είναι απεγνωσμένοι για νίκη, αλλά πονάνε πραγματικά στο «5». Χωρίς κάποιον σέντερ από το πάνω ράφι Λόπεζ, Γιάννης και Πόρτις έκαναν πάρτι πριν δύο μέρες. Οι Μπακς κυριάρχησαν στο παιχνίδι της ρακέτας με 53 ριμπάουντ, έναντι 41 των Νικς. Επίσης πέτυχαν 56 πόντους μέσα από το ζωγραφιστό, σε μόλις 41 προσπάθειες. Ακόμα και στο σκληρό «Madison Square», οι Νικς θα έχουν μία πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στους Μπακς που έχουν καλύψει το χάντικαπ σε επτά από τις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις τους. Σήμερα το χάντικαπ δίνεται στο 2,5 υπέρ των Νικς. Θα επιλέξουμε το 2 (-2,5) χωρίς ενδοιασμούς.

Περισσότερα

Click to comment

Trending