Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ώρα της «ανάστασης» στο 1.80 #Jimandrez

ψαγμένα προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά και ποντάρισμα στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας.

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή σε γιορτινά προγνωστικά για την δεύτερη ημέρα της Boxing Day και στο μικροσκόπιο μας μπαίνει η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας. Πάμε να δούμε αναλυτικά.

Προγνωστικά: Εάν όχι τώρα τότε ποτέ

Φέτος η Τσέλσι αδικεί τον εαυτό της. Η ομάδα του Ποτσετίνο εάν και παραγεί εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά καιρούς, εμφανίζει μεγάλη αμυντική αφέλεια και πληρώνει την ανικανότητα της στο τελείωμα των φάσεων. Ματς σαν αυτό της Κυριακής απέναντι στη Γουλβς φανερώνει το πρόβλημα της εάν και στο Λονδίνο εμφανίζεται πάντα βελτιωμένη. Η Πάλας από την άλλη δεν έχει παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο φέτος, παίζει το παραδοσιακό της επιθετικό ποδόσφαιρο και προσεγγίζει τα ματς χωρίς σκοπιμότητες. Βέβαια έχει και κάκιστη παράδοση απέναντι στην Τσέλσι οπότε, στοιχηματικά εκεί θα στηριχτούμε.

Η ομάδα του «Ποτς» αναζητά αντίδραση, η Πάλας μακριά από την έδρα της είναι αδύναμη και μπορεί το τρίποντο να έρθει. Σωστό φαβορί, επιλογή σε αποδεκτή τιμή.

Μονό
21:30

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας

1

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending