Connect with us
Advertisement

Uncategorized

Χωρίς Γκλάβτσιτς και Καλογερόπουλο

 

Ο Βόλος ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι του με την ΑΕΚ 

Το πρωτάθλημα αρχίζει… Για να ακριβολογούμε, επαναρχίζει και για τον Βόλο με ένα ματς “φωτιά”, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ και μάλιστα εκτός έδρας.

Στην άδεια από κόσμο “Opap Arena”, σε ένα παιχνίδι μεγάλων απαιτήσεων, στο οποίο οι κυανέρυθροι του Άνχελ Λόπεθ θα παίξουν χωρίς την παραμικρή δόση άγχους και ό,τι βγει.

Ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού αυτονόητα είναι μεγάλος, από την στιγμή που απέναντι στον Βόλο θα είναι η νταμπλούχος Ελλάδας και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, από την στιγμή που υπάρχουν απουσίες!

Συγκεκριμένα ο Άνχελ Λόπεθ δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Γκλάβτσιτς και Καλογερόπουλο, που συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι κόντρα στους κιτρινόμαυρους, ενώ πέρα από τις γνωστές απουσίες των Μπαριέντος, Σιαμπάνη και Παπαδόπουλου, μάλλον δεν θα υπάρχει άλλη από την στιγμή που ο Τσοκάνης αναμένεται να δώσει το παρών του, αν και ακόμα δεν έχει μπει στο 100%, ενώ θα είναι διαθέσιμος και ο Τρουιγέ που με τον Παναθηναϊκό δεν έπαιξε μετά από σχετική συμφωνία που υπάρχει με τους πράσινους στους οποίους ανήκει, όπως και ο Λούνα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Μεταγραφές

Και βέβαια όλα αυτά από την στιγμή που στον Βόλο θέλουν μεταγραφές, με την ομάδα να χρειάζεται ενίσχυση.

Ακούστηκε και γράφτηκε το όνομα του Σουηδού τερματοφύλακα Γιόχανσον, όμως δύσκολα να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Είναι δεδομένο όμως ότι ό Βόλος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, όπως και για έναν κεντρικό αμυντικό, αλλά και για δύο εξτρέμ.

Trending