Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επιμονή στο Νησί στο 1.80 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Με τα παιχνίδια Μπρέντφορντ – Γουλβς και Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας ασχολείται στη σημερινή στήλη ο #Fidel.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Μεγάλο κάζο υπέστη χθες η Νιούκαστλ, με την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και μάλιστα με ανατροπή, με γκολ που ήρθαν από τον πρώην φορ της, Κρις Γουντ. Η Φούλαμ δεν σκόραρε απέναντι στην Μπόρνμουθ, όλα κύλησαν αρνητικά. Πάμε στα σημερινά ψαγμένα προγνωστικά.

Ξεκινάω από το Μπρέντφορντ – Γουλβς. Οι δύο ομάδες χωρίζονται από τρεις βαθμούς, η αλήθεια είναι όμως πως οι «λύκοι» έχουν παρουσιάσει πιο πειστικές εμφανίσεις. Τα γκολ πάνε και έρχονται στα εντός της Μπρέντφορντ, ενώ η Γουλβς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη επιθετικά. Θα κρατήσω το goal/goal σε αυτήν την αναμέτρηση.

Συνεχίζω με το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Κρίσταλ Πάλας. Ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς πρόκειται για μία αναμέτρηση με τοπική αντιπαλότητα. Τα δύο ρόστερ δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση. Ωστόσο, η Πάλας έχει καλύτερο σύνολο. Η Τσέλσι είναι μία του ύψους και μία του βάθους, αλλά δεν την παίρνει να υποπέσει σε νέα γκέλα. Θα την στηρίξω επιλέγοντας τον άσο εδώ.

Επιμονή στο Νησί στο 1.80ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Επιμονή στο Νησί στο 1.80

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
21:30

Μπρέντφορντ – Γουλβς

Goal/goal

1.80
BET: 25 units
Μονό
21:30

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας

1

1.77
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending