Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ξεκίνημα στην τενιστική σεζόν με United Cup! #Bilias1974

Πρώτο επίσημο τουρνουά της χρονιάς στα προγνωστικά τένις του #Bilias1974 με αποδόσεις έως και 5.75!

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες,

Μετά από ένα απαραίτητο διάλλειμα ένεκα και της off season του τένις επιστρέφουμε σιγά – σιγά με προγνωστικά τένις από το πρώτο επίσημο τουρνουά της χρονιάς, το United Cup που ξεκινάει στις 29/12 και θα ολοκληρωθεί στις 7/1.

Η διοργάνωση που διεξάγεται για δεύτερη χρονιά αποτελεί ουσιαστικά ένα από τα τουρνουά προετοιμασίας για το Australian Open που ξεκινάει μέσα Ιανουαρίου.

Προγνωστικά τένις

Το United Cup λοιπόν είναι διοργάνωση εθνικών ομάδων με μικτές ομάδες ανδρών – γυναικών την οποία κατέκτησε πέρυσι για 1η φορά η ισχυρή ομάδα των ΗΠΑ. Οι ομάδες που συμμετέχουν έχουν χωριστεί σε 6 ομίλους και οι πρώτες αυτών μαζί με τις δύο καλύτερες δεύτερες προκρίνονται για τα προημιτελικά.

Το κάθε tie (H2H) κρίνεται σε best of three format με τους αγώνες μεταξύ των νο1 και νο2 σε άντρες και γυναίκες να ξεκινούν το tie ενώ το μικτό διπλό διεξάγεται στο τέλος και αν χρειαστεί κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι ημι-μακροχρόνιας λογικής και θα επιλέξουμε νικητή της διοργάνωσης. Κοιτώντας τις συμμετοχές των παικτών αξία έχει η επιλογή της Πολωνίας που έχει σαν νο1 στις γυναίκες την Ίγκα Σφιόντεκ και στους άντρες τον Χούμπερτ Χουρκάζ ο οποίος αποτελεί μεγάλο όπλο και στα διπλά όντας από τους καλύτερους στον κόσμο και εκεί.

Οι ΗΠΑ που αποτελούν πρώτο ή δεύτερο φαβορί σε κάποιες πλατφόρμες δείχνουν αποδυναμωμένες φέτος ενώ οι άλλες ομάδες κρίνονται συνολικά πιο αδύναμες σε κάποια H2H ώστε να αποτελέσουν εμπόδιο για την Πολωνία.

Επιλέγουμε την Πολωνία λοιπόν ως νικητή της διοργάνωσης σε απόδοση 5.75 όπως την βρίσκουμε στην Novibet.

Για την δεύτερη μας επιλογή στα προγνωστικά τένις σήμερα θα πάμε στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης μεταξύ του Βραζιλιάνου Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ και του Ισπανού Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα. Σαφέστατο φαβορί ο καλύτερος στην σκληρή επιφάνεια Φόκινα αλλά ο ανερχόμενος Βραζιλιάνος μπορεί να δυσκολέψει τον αλλοπρόσαλλο Ισπανό και εκεί θα ποντάρουμε. Ο Βραζιλιάνος στους τελευταίους του αγώνες σε σκληρή επιφάνεια ήταν ανταγωνιστικός καθώς κέρδισε πάνω από 12 games σε τέσσερις από τους πέντε τελευταίους του αγώνες. Ο μόνος μεταξύ τους αγώνας στο παρελθόν αν και σε χωμάτινη επιφάνεια είχε ως νικητή τον Βραζιλιάνο που μπορεί σίγουρα να κερδίσει τα απαραίτητα games για να πληρώσει την επιλογή μας.

Το να κερδίσει ο Γουάιλντ 9 και πάνω games είναι στην οριακή απόδοση του 1.72 στην Novibet και θα μπει στις επιλογές μας στα σημερινά προγνωστικά τένις.

Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι με Υγεία και ευτυχία.

Ξεκίνημα στην τενιστική σεζόν με United Cup!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ξεκίνημα στην τενιστική σεζόν με United Cup!

Περισσότερα

Click to comment

Trending