Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Μπράιτον #Bats

προγνωστικά

O #Bats αναλύει την αναμέτρηση Μπράιτον – Τότεναμ, βγάζοντας τέσσερις επιλογές που φτάνουν το 3.30.

Η δράση συνεχίζεται στην Premier League με ματσάρα για γερά νεύρα στο «Άμεξ». Προγνωστικά σε γκολ, ειδικά παικτών αλλά και στατιστικά.

Προγνωστικά: Μπράιτον – Τότεναμ

Μπράιτον και Τότεναμ αποχαιρετούν το 2023 με μια πολύ δυνατή και απρόβλεπτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας και ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα. Εντός έδρας έχουν χτίσει ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων, με τελευταία ήττα το 3-2 από την ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο. Παραδόξως, οι «γλάροι» μετρούν τέσσερα συνεχόμενα under 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις, αν και παίζουν το πιο ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο στο Νησί.

Τα «σπιρούνια» έχουν επιστρέψει στα καλά τους τον τελευταίο καιρό, με το 2-1 επί της Έβερτον να αποτελεί την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους. Πάντως το τρίποντο δεν μπορεί να αναιρέσει το γεγονός ότι πέρα από ένα εκρηκτικό ξεκίνημα, η ομάδα του Ποστέκογλου προβλημάτισε. Όπως κι η Μπράιτον, παίζει εντελώς επιθετικά και αυτό έχει επιπτώσεις στο αμυντικό κομμάτι. Οι δύο ομάδες μάς προδιαθέτουν για ένα πολύ «fun to watch» παιχνίδι. Θέλουν αμφότερες τη νίκη, έχουν πολλές απουσίες στην άμυνα, οπότε το over 3,5 στο 2.20 της Novibet αποτελεί μονόδρομο. Σε μια πιο fun επιλογή, θα πάρουμε και το goal/goal ημιχρόνου με απόδοση 3.30.

Σε πιο ειδικές επιλογές, θα πάμε αρχικά με την τελική του Κουλουσέφσκι στην εστία με απόδοση 2.07. Ο Σουηδός σιγά-σιγά έχει γίνει βασικός πυλώνας στην επίθεση της Τότεναμ και θα βρει απέναντί του παίκτη που δεν αγωνίζεται από τη φύση του στα αριστερά της άμυνας, οπότε οι πιθανότητες να γίνει επικίνδυνος αυξάνονται. Κλείνουμε με τις 30+ συνολικές προσπάθειες για γκολ, επιλογή που πληρώνει 2.25. Στο 15.1 ο γενικός μέσος όρος της Μπράιτον και 18.9 εντός έδρας, αντίστοιχα 16.1 τελικές για την Τότεναμ και 13.3 εκτός έδρας.

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο ΜπράιτονΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Μπράιτον

Μονό
21:30

Μπράιτον – Τότεναμ

Over 3,5

2.20
BET: 27 units
Μονό
21:30

Μπράιτον – Τότεναμ

Goal/goal στο 1ο ημίχ.

3.30
BET: 18 units
Ειδικό
21:30

Μπράιτον – Τότεναμ

Κουλουσέφσκι over 0,5 προσπάθεια στην εστία

2.07
BET: 29 units
Ειδικό
21:30

Μπράιτον – Τότεναμ

30+ προσπάθειες για γκολ

2.25
BET: 26 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending